# #

27 Σεπ 2010

ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ???

ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ
ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΝ Ν.Δ. ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ

Με απόφασή της η δημοτική οργάνωση της Ν.Δ. δήμου Κορινού αλλά και μια σειρά από αυτοδιοικητικά στελέχη δηλώνουν πως απομακρύνονται από το συνδυασμό του Σάββα Χιονίδη.
Αποτελεί κοινή πίστη πως οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ...τόσο ενόψει της εφαρμογής του σχεδίου «Καλλικράτης», όσο όμως και των ιδιαίτερων οικονομικών και πολιτικών συνθηκών που επικρατούν, καθίστανται πραγματικά περισσότερο κρίσιμες από κάθε άλλη φορά.
Μέσα σε αυτές τις νέες συνθήκες οι δημότες απαιτούν από όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά να διαθέτουμε διαυγείς θέσεις, συνεπή συμπεριφορά και κυρίως ειλικρίνεια.
Έτσι λοιπόν μέσα στα πλαίσια συγκρότησης ψηφοδελτίων μία πλειάδα αξιόλογων αυτοδιοικητικών στελεχών του δήμου Κορινού, υπό την σκέπη και της δημοτικής οργάνωσης της Ν.Δ. δήμου Κορινού προκαλέσαμε αμφότεροι με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Χιονίδη Σάββα μία σειρά από συναντήσεις και επαφές.
Σε όλες αυτές τις συναντήσεις προτείναμε στον κ. Χιονίδη πως η στελέχωση του ψηφοδελτίου στον Δήμο Κορινού πρέπει να γίνει επί τη βάση επιλογής νέων, άφθαρτων και κυρίως ικανών προσώπων. Επισημάναμε πραγματικά πως πρέπει να αποφευχθεί η στελέχωση του ψηφοδελτίου με επιλογές που έρχονται από το παρελθόν και έχουν προκαλέσει αρνητικές συνέπειες για τον τόπο.
Αυτή την πρόταση μας την γνωστοποιήσαμε και στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Μόσχο Γιαλένιο, ο οποίος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες για εξεύρεση λύσης και διεξόδου αποδείχθηκε αδύναμος να πείσει τον κ. Χιονίδη.
Η δογματική και αδιάλλακτη στάση του κ. Χιονίδη να επιβάλει μια προειλημμένη και προκαθορισμένη απόφαση του σε πλήρη αντιδιαστολή με την ομόθυμη βούληση του συνόλου των στελεχών της Ν.Δ. του δήμου Κορινού, προκάλεσε έντονη τριβή, εσωστρέφεια αλλά και εσωτερικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών της ΝΟΔΕ Πιερίας.
Ύστερα από αυτή την επί μακρόν διαβούλευση πολλών αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών με τον κ. Χιονίδη για μια λύση που θα λειτουργούσε προσθετικά και όχι αφαιρετικά, οδήγησε στην αναγωγή ορισμένων συμπερασμάτων.
Συγκεκριμένα πιστεύουμε πως ο κ. Χιονίδης «τυφλωμένος» από την αλαζονεία, την έπαρση αλλά και τον υπέρμετρο εγωισμό που διέπει την συμπεριφορά του προσφέρει κακές υπηρεσίες τόσο στον συνδυασμό του, όσο και στην παράταξη.
Επίσης καλούμε τον κ. Χιονίδη να δώσει εξηγήσεις για όλους αυτούς τους χειρισμούς του, που πιθανόν να στοιχίσουν και την πορεία του προς τις εκλογές, ασχέτως, εάν ο ίδιος ως προϊόν ψευδαίσθησης και έπαρσης, πιστεύει πως θα είναι νικηφόρα.
Απόρροια όλων αυτών των χειρισμών του κ. Χιονίδη είναι η ομόφωνη απόφαση μας να άρουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξή μας από το πρόσωπο του, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Νιώθουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε πως μας λυπεί αυτή η εξέλιξη, για την οποία όμως ουδεμία ευθύνη φέρουμε.
Πρεσβεύουμε βαθιά πως η συμπεριφορά ενός αιρετού άρχοντα πρέπει να διέπεται από σύνεση, υπευθυνότητα, ταπεινότητα, συνθετικότητα, και όχι από εγωιστική εμπάθεια.
Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και ορμή, πιστοί σε αρχές και αξίες, να υπηρετούμε το συλλογικό συμφέρον του τόπου μας. Ο εκμαυλισμός των συνειδήσεων μας και ο συμβιβασμός στα πλαίσια πολιτικής ιδιοτέλειας δεν μας ταιριάζει και ως εκ τούτου πορευόμαστε με δύναμη για να ανατρέψουμε ένα σύστημα που επιδιώκει συμμαχίες με δυνάμεις οι οποίες θα επιφέρουν άλυτα προβλήματα στο μέλλον.

Ακολουθούν υπογραφές....http://argonaftes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.