# #

29 Σεπ 2010

Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου και όχι με την κλασική χειραψία

ΣΤΗΝ αρχαία Ρώμη, όταν ένας άνδρας κατέθετε στο δικαστήριο, έπρεπε να ορκιστεί στους όρχεις του.
Ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος και ο Αττίλας ο Ούνος πέθαναν και οι δύο την ώρα που έκαναν σεξ. Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.
Η ΨΑΛΙΔΑ (το ζωύφιο) έχει δύο πέη! Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το..
πέος του άλλου και όχι με την κλασική χειραψία. Οι χελώνες μπορούν να αναπνεύσουν από τον πρωκτό τους. Η αυτοκινητοβιομηχανία Mitsubishi κυκλοφόρησε το μοντέλο «Pajero» χωρίς να γνωρίζει ότι η λέξη «Pajero» στα ισπανικά σημαίνει «αυνανιστής».
ΤΑ Μίκυ Μάους είχαν απαγορευτεί στη Φινλανδία, επειδή ο Ντόναλντ δεν φορούσε παντελόνι! Το 2000 π.Χ. οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν ένα είδος προφυλακτικού φτιαγμένο από μεμβράνη που έπαιρναν από κροκόδειλους. Μέχρι το 1840, τα προφυλακτικά κατασκευάζονταν από έντερα ζώων και κύστες ψαριών σε εργοστάσιο όπου δούλευαν μικρά κορίτσια.
Ο Τσάρλι Τσάπλιν (ο αυθεντικός) βγήκε τρίτος σ' έναν διαγωνισμό για σωσίες του Τσάρλι Τσάπλιν. Οι Μογγόλοι ρίχνουν αλάτι στο τσάι τους, αντί για ζάχαρη. Την εποχή της παντοδυναμίας της Σπάρτης, το 400 π.Χ., υπήρχαν 25.000 μόνιμοι κάτοικοι και 500.000 σκλάβοι!
ΣΤΗ Δανία τα γουρούνια είναι περισσότερα από τους ανθρώπους. Η μονομαχία στην Παραγουάη είναι νόμιμη, αρκεί και τα δύο μέρη να είναι δωρητές αίματος.
ΤΑ κουνούπια ελκύονται περισσότερο από τη μυρωδιά των ανθρώπων που έχουν φάει πρόσφατα μπανάνα.
Η θρησκεία της φυλής των Todas στη νότια Ινδία απαγορεύει στους πιστούς να περάσουν οποιοδήποτε είδος γέφυρας. Στα κινεζικά, υπάρχει μία λέξη για τις λέξεις «crisis» (κρίση) και «opportunity» (ευκαιρία). Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος. Στον Μεσαίωνα η πεποίθηση ότι υπάρχουν κενά στην ατμόσφαιρα τιμωρούνταν, βάσει εκκλησιαστικού νόμου, με θάνατο.
Η παράνοια του σουλτάνου Αμπντούλ Χαμίντ Β' (1876-1909) έφτασε σε τέτοιο σημείο που να διατάξει τους λογοκριτές του να σβήσουν κάθε αναφορά στο χημικό σύμβολο του νερού (Η20) από τα επιστημονικά βιβλία, επειδή φοβόταν ότι θα διαβαζόταν ως: «Ο Χαμίντ ο 2ος είναι ένα μηδενικό». Η ηλεκτρική καρέκλα ανακαλύφθηκε από έναν οδοντίατρο. Ολοι οι αριθμοί σε μία ρουλέτα έχουν άθροισμα 666.                                                     ... ΑΝΔΡΕΑΣ  ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.