# #

29 Σεπ 2010

δείτε τους 5 πιο κοινούς μύθους για το σεξ να ανατρέπονται....



Όχι, οι άνδρες δεν σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Ούτε είναι όλες οι γυναίκες αμφιφυλόφιλες. Παρακάτω θα δείτε τους 5 πιο κοινούς μύθους για το σεξ να ανατρέπονται.

1. Οι περισσότερες γυναίκες φτάνουν σε οργασμό με τη συνουσία

ΛΑΘΟΣ. Μόνο το 30 % των γυναικών φτάνουν σε οργασμό με την απλή συνουσία. Το Ινστιτούτο Kinsey αναφέρει ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν οργασμό μόνες τους.???

2. Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα

Αυτό είναι ...
ΛΑΘΟΣ. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνών Kinsey για θέματα σεξ, ισότητας και αναπαραγωγής το 54 % των ανδρών σκέφτονται το σεξ κάθε μέρα ή αρκετές φορές την ημέρα. Το 43 % το σκέφτονται λίγες φορές το μήνα ή μερικές φορές την εβδομάδα και το 4 % λιγότερο από μία φορά το μήνα!

3. Το σπέρμα έχει πολλές θερμίδες

Και αυτό είναι ΛΑΘΟΣ. Μια φυσιολογική ανδρική εκσπερμάτωση περιέχει μόνο περίπου 6 θερμίδες, γεγονός που το καθιστά ακίνδυνο σε μια περιοριστική δίαιτα.

4. Όλες οι γυναίκες είναι εκ φύσεως αμφιφυλόφιλες

Επίσης ΛΑΘΟΣ, αν και συχνά η τηλεόραση υπονοεί το αντίθετο. Παρά τα – της μόδας τελευταία- καυτά φιλιά μεταξύ γυναικών, οι εκθέσεις του Ινστιτούτου Kinsey δείχνουν ότι μόνο το 6,2 % των ανδρών και το 4,4 % των γυναικών έλκονται από άτομα του ιδίου φύλου.

5. Δεν μπορεί μια γυναίκα να μείνει έγκυος αν ο σύντροφός της τραβηχτεί πριν από την εκσπερμάτωση

Αυτό είναι απίστευτα ΛΑΘΟΣ. Όταν ένας άνδρας ερεθιστεί, έχει σταγόνες σπέρματος στην άκρη του πέους του. Αυτό βοηθάει να λιπανθεί η περιοχή. Ακόμη και μία σταγόνα σπέρματος περιέχει εκατομμύρια σπερματοζωάρια, και χρειάζεται μόνο ένα σπερματοζωάριο για να συμβεί το μοιραίο.                                                                                                         ...http://assoss.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.