# #

27 Ιουν 2010

Στη Λεπτοκαρυά διεξάγεται το Παγκόσμιο Συνέδριο φίλων του ΠΑΟΚ.

Στην Πιερία χτυπά σήμερα η καρδιά του οπαδικού κινήματος. Στη Λεπτοκαρυά διεξάγεται το Παγκόσμιο Συνέδριο φίλων του ΠΑΟΚ.

Όπως αποφασίστηκε από την Οργανωτική Επιτροπή κάθε σύνδεσμος θα εκπροσωπηθεί από δυο άτομα. Υπολογίζεται ότι παραπάνω από 70 σύνδεσμοι θα δώσουν το παρόν σε αυτό το σημαντικό ραντεβού και κάποιοι απ’ αυτούς προέρχονται πέρα από την Ευρώπη. Είναι δεδομένο ότι εκτός των συνδέσμων από την Ελλάδα θα παραβρεθούν εκπρόσωποι συνδέσμων από Στουτγκάρδη, Φρανκφούρτη, Βρυξέλλες, Ελβετία και Κύπρο. Επιστολές έχουν αποσταλεί από τους συνδέσμους της Νέας Υόρκης και της Μελβούρνης.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πολλά και φυσικά ο στόχος είναι ένας: Να γιγαντωθεί και να βελτιωθεί η καλύτερη δυνατή και συντονισμένη οργάνωση όλων των συνδέσμων, η ανάπτυξη της επικοινωνίας μεταξύ τους και που φυσικά ως μεγάλο κέρδος θα είναι η συσπείρωση. Το συνέδριο θα αρχίσει το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά το πέρας του συνεδρίου θα εκδοθεί ανακοίνωση με τα αναλυτικά συμπεράσματα και τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Χαιρετισμό στο συνέδριο αναμένεται να απευθύνουν είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω επιστολών επιτελείς της ΠΑΕ της ΚΑΕ αλλά και του ΑΣ ΠΑΟΚ.

(dikefalos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.