# #

5 Φεβ 2010

ΤΕΛΟΣ οι αγροτες?

''ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ'' ;
Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:00 π.μ.


Αναστολή των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Περίοδο χάριτος έξι μηνών δίνουν στην κυβέρνηση οι αγρότες προκειμένου να υλοποιήσει τις θεσμικές εξαγγελίες της. Παραμένει κλειστός ο Προμαχώνας.

Την απόφαση να αποχωρήσουν την Παρασκευή στις δώδεκα το μεσημέρι, με τα τρακτέρ τους, από τον κόμβο των Κερδυλλίων πήραν οι αγρότες της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών νομού Σερρών, μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποί τους με αγρότες από άλλα μπλόκα στη Βέροια.
Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Ανέστη Κεμανιτζόγλου, οι αγρότες αποχωρούν «απογοητευμένοι από τη στάση της κυβέρνησης, δίνοντας περίοδο χάριτος έξι μηνών, για να πραγματοποιήσει τις θεσμικές εξαγγελίες της».
Στο μεταξύ, κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός Σερρών-Καβάλας στον κόμβο των Κερδυλλίων.
Το μεσημέρι της Παρασκευής αποχωρούν επίσης και οι αγρότες από το μπλόκο στο Στρυμονικό. Η απόφαση ελήφθη το πρωί, μετά από ευρεία σύσκεψη των συλλόγων της (ΟΑΣ) Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και της (ΟΔΑΣ) Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων που συμμετέχουν στο μπλόκο.
Ο πρόεδρος της ΟΔΑΣ, Αναστάσιος Κάτος, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των αγροτών που εκπροσωπεί, για τη στάση της κυβέρνησης και κάλεσε όλους τους συναδέλφους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Τα τρακτέρ θα παραμείνουν στην εθνική οδό, Σερρών-Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να παρεμποδίζουν την κίνηση.
ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ....ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.