# #

31 Ιαν 2010

Δηλητηριαση απο ΄'αγιασμενο νερο λιμνης'..απο 'ομαδα Εκατηρα'

Ομαδική δηλητηρίαση από "αγιασμένο νερό" λίμνης!

Εκατό και πλέον πιστοί ορθόδοξοι χριστιανοί στην Ρωσία κατέληξαν στο νοσοκομείο αφού προηγουμένως κατανάλωσαν αγιασμό κατά την διάρκεια των Θεοφανείων στην ανατολική πόλη του Ίρκουτσουκ.

Συνολικά 269 άτομα -μεταξύ αυτών 156 παιδιά- πήγαν στο νοσοκομείο παραπονούμενοι για οξείς πόνους στο στομάχι αφού είχαν πιει νερό προσερχόμενοι στην εκκλησία. Το γεγονός αυτό συνέβει στις 19 Ιανουαρίου, ημέρα που η Ρωσική εκκλησία γιορτάζει τα Θεοφάνεια.

Η επίσημη ανακοίνωση του Βλαντιμίρ Σαλοβαρόβ, αξιωματούχου της Διερευνητικής Επιτροπής του Ίρκουτσουκ, έλεγε πως " 269 άτομα παρουσίασαν σοβαρή εντερική λοίμωξη και χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια μετά από την κατανάλωση αγιασμού που πήραν από την εκκλησία την ημέρα των Θεοφανείων".

Προερχόταν από την λίμνη Βαϊκάλη το μολυσμένο νερό;

Στο σημείο αυτό ξεκινούν οι θεωρίες συνωμοσίας, αφού στην περιοχή του Ίρκουτσουκ υπάρχει η λίμνη Βαϊκάλη. Πρόκειται για την βαθύτερη λίμνη στον κόσμο στην οποία βρίσκεται συγκεντρωμένο σχεδόν το 1/4 του γλυκού νερού όλης της γης! Οι επιστήμονες λένε πως όλα τα ποτάμια του κόσμου θα χρειάζονταν έναν ολόκληρο χρόνο να χύνονται σε αυτή για να καταφέρουν να τη γεμίσουν!

Κατά την διάρκεια του χειμώνα η επιφάνειά της λίμνη καλύπτεται από στρώμα πάγου τόσο χοντρό ώστε λένε πως ο Υπερσιβηρικός μπορεί να περάσει από πάνω της! Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πάλι, τα νερά της είναι διάφανα και οι εκδρομές με βάρκα αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές συνήθειες.

Οι υπεύθυνοι της περιοχής αποφεύγουν να διευκρινίσουν αν το μολυσμένο νερό των Θεοφανείων που οδήγησε 117 άτομα στο νοσοκομείο, προέρχεται από την λίμνη Βαϊκάλη. Τα τοπικά μέσα περιορίζονται στην διαπίστωση ότι "οι πιστοί Ρώσοι θεωρούν πως οποιοδήποτε νερό καταναλώσουν την ημέρα των Θεοφανείων - ανεξάρτητα από την προέλευσή του-είναι άγιο, άρα δεν βλάπτει"!

Γιατί καταδύθηκε ο Πούτιν στην λίμνη;

Το θέμα είναι πως τα τελευταία χρόνια ακούγονται πολλές φωνές διαμαρτυρίας περιβαλλοντκών φορέων που καταγγέλουν απειλή οικολογικής καταστροφής στην λίμνη, τόσο από τις κλιματικές αλλαγές όσο και από συμφωνίες για πέρασμα πετρελαιαγωγών από τον πυθμένα της!

Όπως είναι εύλογο μια παραδοχή πως το νερό της λίμνης είναι μολυσμένο, θα σήμαινε και αυτόματη αποδοχή εκ μέρους των Ρώσων πως έχουν καταστρέψει το 1/4 του γλυκού νερού όλης της Γης!

ομαδα ΕΚΑΤΗΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.