# #

3 Φεβ 2010

βρε ..βρε..τι γινεται στη Γαλλια....

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010
Ένας στους έξι αντιμετωπίζει πρόβλημα στέγης στη Γαλλία....
Ένας στους έξι κατοίκους της Γαλλίας στεγάζεται σε κακές έως άθλιες συνθήκες ή είναι άστεγος, διαπιστώνει η ετήσια έκθεση του Ιδρύματος Αββάς Πιέρ, η οποία δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Παρίσι και υπογραμμίζει ιδιαίτερα τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο πρόβλημα της στέγης.
Σύμφωνα με την έκθεση, στη Γαλλία υπάρχουν περίπου 100.000 άνθρωποι χωρίς σταθερή κατοικία. Επιπλέον, 10 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε προσωρινή στέγη, όπως σε δωμάτια ξενοδοχείων, τροχόσπιτα ή πρόχειρα καταλύμματα έκτακτης ανάγκης.
Ορισμένοι απειλούνται με έξωση, άλλοι ζουν σε ανθυγιεινές συνθήκες ή σε χώρους όπου στεγάζονται και πολλοί άλλοι, ενώ υπάρχουν και πολλοί που φιλοξενούνται.
Η έκθεση εκφράζει ιδιαίτερη ανησυχία για τα 600.000 παιδιά που υπολογίζεται πως ζουν σε ακατάλληλες συνθήκες, με αποτέλεσμα να απειλούνται από διάφορες ασθένειες και διαταραχές, όπως η μολυβδίαση, τα αναπνευστικά προβλήματα, υποσιτισμός, διαταραχές ύπνου, μαθησιακά προβλήματα, δυσκολίες κοινωνικής ενσωμάτωσης. ΑΠΕ/Γαλλικό
Σχολιο δικο μου..ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ???? Θελουν να μας πουν οτι υπαρχουν και χεροτερα.ΔΗΛΑΔΗ..ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ,ΚΟΨΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΛΙΑ...οχι βεβαια σε μισθολογια...αλλα σε αριθμο αστεγων.....χωρις σαλιο δηλ. να μας πηδανε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.