# #

16 Ιαν 2017

Τι είναι η ιστοσελίδα Politico που την έπεσε στον Κοτζιά;

Τι είναι η ιστοσελίδα Politico που την έπεσε με τουρκική γραμμή στον Κοτζιά

Τι είναι η αμερικανική ιστοσελίδα Politico που όλες τις ημέρες της Διάσκεψης για το Κυπριακό εξέπεμπε την τουρκική γραμμή και αφού η Τουρκία υπέστη διπλωματική συντριβή επιτέθηκε στον Νίκο Κοτζιά;

Είναι μια γνωστή «φιλελέ» («δημοκρατική» των ευαισθησιών Χίλαρι και Σόρος) ιστοσελίδα που λειτουργούσε και ως think tank του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (Χίλαρι, Νούλαντ και άλλες «δημοκρατικές» δυνάμεις), που σε ό,τι έχει σχέση με την Ελλάδα, αναμεταδίδει non papers κύκλων της (εδώ) πρεσβείας, πρακτόρων στα Βαλκάνια, ανταποκριτών ελληνικών ΜΜΕ στην Ουάσιγκτον, γνωστών μεγαλοδημοσιογράφων στην Ελλάδα, όπως και από το λόμπι ελληνοαμερικανών πρακτόρων πολυεθνικών.
Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ στον Νίκο Κοτζιά για το τι έχει να απαντήσει σε δημοσιεύματα όπως αυτό του Politico, που του καταλόγισαν ευθύνες για την αποτυχία της Γενεύης, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε:
«Αυτοί που είναι η φωνή του κυρίου τους, δηλαδή των Τούρκων, είναι λογικό να θεωρούν ότι επιτυχία στη Γενεύη θα ήταν εάν παραδινόμασταν στους Τούρκους. Εάν νομιμοποιούσαμε τα παρεμβατικά τους δικαιώματα και τη δυνατότητά τους να κατέχουν τμήμα της Κύπρου.
Εμείς έχουμε διαφορετική αντίληψη. Πιστεύουμε ότι πρέπει να εφαρμοσθεί ο ευρωπαϊκός και διεθνής νόμος, πρέπει να αποδοθεί στην Κύπρο η κυριαρχία, να αποδοθούν το μέγιστο δυνατόν των δικαιωμάτων στους Τουρκοκυπρίους και το μέγιστο δυνατό αίσθημα ασφάλειας στους Ελληνοκυπρίους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.