# #

19 Ιαν 2017

Ραδιοφωνική ανάλυση για τον πόλεμο στη Συρία αμερικανών Δημοσιογράφων....Κάντε συγκρίσεις με τους "δικούς μας" τους δημοσιοκάφρους ....(βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ραδιοφωνική ανάλυση για τον πόλεμο στη Συρία αμερικανών Δημοσιογράφων..

Ακριβής και ενδιαφέρουσα η πολιτική ανάλυση του Τζεφ Ρενς (πασίγνωστου ραδιοφωνικού παραγωγού στις ΗΠΑ) και του πολιτικοοικονομικού αναλυτή Τζέραλντ Σελέντε (ιδιαίτερα προσφιλής στις ΗΠΑ).

Το εκπληκτικό είναι ότι αυτή τη συζήτηση, την κάνουν Αμερικάνοι και μάλιστα δημόσια. Ασκώντας αντικειμενική ανάλυση και αυστηρότατη κριτική στους "δικούς τους" (αυστηρότερη ακόμα κι απ'αυτή των Ευρωπαίων και των Ελλήνων αν θέλετε), ανάλογη της οποίας, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ακουστεί για τους δικούς μας εξουσιαστές αντίστοιχα, στα ελληνικά ΜΜΕ.

Τα συμπεράσματα και τα σχόλια, δικά σας...


Στο 7:50 ο Σελέντε λέει για τις εκλογές που έγιναν στη Συρία τον Ιούνιο του '14 και το συντριπτικά νικηφόρο αποτέλεσμα για τον Ασάντ που εξελέγη πανηγυρικά με 80%, "υπό την επίβλεψη" 30 παρατηρητών (από 30 διαφορετικές χώρες) που διαβεβαίωσαν οτι οι εκλογές διεξήχθησαν με πλήρη διαφάνεια.

Ας μου πει κάποιος που παρακολουθεί ειδήσεις στα συστημικά ΜΜΕ, αν το ανέφεραν αυτό οι κύριοι δημοσιογράφοι. Γιατί κάτι μου λέει πως το'καναν γαργάρα για να μη διαψεύσουν το λαμόγιο-αρχιψευταρο Ομπάμα που δήλωνε με απόλυτη βεβαιότητα τρομάρα του πως "ο συριακός λαός θέλει να φύγει ο Ασαντ" 



Oυδέποτε έγινε αναφορά στα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ για τις εκλογές στη Συρία πέρσι τον Ιούνιο, όπως ουδέπποτε έγινε αναφορά για το εκπληκτικά συντριπτικό ποσοστό υπεροχης του Ασαντ στην εκλογή του. 

Αν ΑΥΤΟ δεν καταδεικνύει σε όλους τι σόι "ενημέρωση" μας πασάρεται ή μάλλον τι σανό μας δίνουν να βοσκήσουμε ως πρόβατα, τίποτα δεν θα το καταδείξει.

vasoula2908



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.