# #

21 Ιαν 2017

Βαρυσήμαντη δήλωση Τραμπ....

"Δεν ορκίζομαι αν δεν έρθουν στην Ουάσιγκτον Π. Καμμένος και Ν. Παππάς"


"Τουριστικές περιπλανήσεις" δύο ασοβάρευτων Ελλήνων υπουργών

Ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ (ορκίζεται μεσημέρι 20 Ιανουαρίου 2017) θεωρεί ότι η τελετή ορκωμοσίας του, δεν θα έχει την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια, αν δεν είναι στην Ουάσιγκτον και 'Ελληνες υπουργοί. Γι' αυτό ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, με το "προεδρικό αεροσκάφος" και την συνοδεία τους ("λεφτά υπάρχουν" πάντα για 'Ελληνες πολιτικούς), οι υπουργοί Π. Καμμένος και Ν. Παππάς.

Οι δύο 'Ελληνες υπουργοί του σάπιου-διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου κράτους, μπορεί να μην είναι στην τελετή ορκωμοσίας (δεν προσκλήθηκαν), να μην έχουν συναντήσεις με υπουργούς του Nτόναλντ Τραμπ, αλλά θα...
έχουν συναντήσεις (και φωτογραφίες) με βοηθούς των βοηθών του, στο περιθώριο κάποιας μικροεκδήλωσης (από τις πολλές, του διήμερου της ορκωμοσίας) με ελληνοαμερικάνικο χρώμα στην Ουάσιγκτον (μαζί και ο γραφικός αρχιεπίσκοπος Δημήτριος), που θα τις παρουσιάσουν στον "σοφό λαό" της Ελλάδας, ως "πολύ σημαντικές και καθοριστικές επαφές". Δηλαδή, θα δουν τους ίδιους, που συνάντησε ήδη ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς στις 6 Ιανουαρίου, στην Νέα Υόρκη.

Η ΟΥΣΙΑ: Παρά τις "μπούρδες" που λέγονται στην Ελλάδα για εντυπωσιασμό αφελών, οι δύο γραφικοί υπουργοί δεν έχουν πρόσκληση για την ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ του 45ου πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμα και στην εκδήλωση, είναι της...προσκολήσεως.

Σημ. 1: Η -με ελληνοαμερικάνικο χρώμα- εκδήλωση, μία από τις δεκάδες στην Ουάσιγκτον, διοργανώνεται από "παράγοντες της Ομογένειας", δηλ. τους διαχρονικούς ψευτο-"λομπίστες", που πριν τις εκλογές ήταν με την Χ. Κλίντον, αλλά μετά τις εκλογές έγιναν... Τραμπ-άκουλες.

Σημ. 2: Είναι το τρίτο ταξίδι -σε δύο χρόνια- στην Ουάσιγκτον του υπουργού 'Αμυνας, έτσι στο άγνωστο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ''ραντεβού''.


"Καλάμι" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.