# #

22 Νοε 2016

Όποιος ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ

ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ

plhsthriasmoi2

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέοι πλειστηριασμοί θα ξεκινούν με την είσοδο του δικαστικού επιμελητή στο σπίτι για να εκτιμήσει από μέσα την αξία του, κάτι που δεν γινόταν μέχρι τώρα.

Δεν φτάνει όμως μόνον αυτό, αλλά θα επιτρέπεται και στους υποψήφιους αγοραστές – «κοράκια» να εισέρχονται στα σπίτια του κόσμου για να δουν αν αξίζει να τα κτυπήσουν στον πλειστηριασμό. Ρίχνοντας προφανώς ερευνητικά βλέμματα και στους ίδιους τους προς έξωση δυστυχείς ιδιοκτήτες,
ωσάν αξιοθέατα ή εμπορεύσιμο είδος.
Αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ μέχρι τώρα. Λίγη αξιοπρέπεια και ανθρωπιά δεν θα έβλαπτε στην όλη διαδικασία. Εντάξει πληρώνουμε σαν αφελείς αυτά που έφαγαν κάποιοι, πληρώνουμε συνεχώς τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, αλλά καλό θα ήταν να μην παραγίνει το πράγμα. Δεν είναι καλά πράγματα αυτά.
Όποιος ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ
Το αφήσαμε να γίνει και έγινε. Και ακόμα συνεχίζουμε απαθείς σαν να μην τρέχει τίποτα. Σαν να είμαστε ένα κανονικό κράτος. Ίσως στο μέλλον να πρέπει να συνεχίσουμε να ξεχρεώνουμε και με τίποτε άλλο κι εμείς δεν ξέρουμε με τι.
Εκφράζονται πάντως φόβοι για το πώς το κράτος με την αστυνομία του και με όλο τον καταναγκαστικό μηχανισμό του, που εμείς συντηρούμε με τους φόρους, θα σπεύδει να προλαβαίνει, σε όλες τις περιπτώσεις, τυχόν έκτροπα και να προστατεύει δικαστικούς επιμελητές και «κοράκια», αφού μόνο τον τελευταίο μήνα προσδιορίστηκαν 500 πλειστηριασμοί!!!
ΥΓ. Ποιος άραγε δημιούργησε το τεράστιο κρατικό χρέος που μας διαλύει και μας εξευτελίζει; Μήπως εσείς συμπατριώτες, γιατί εμείς δεν το δημιουργήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.