# #

24 Νοε 2016

Η μάχη για την Μοσούλη εντείνεται, ενώ ο ISIS τρομοκρατεί, χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες, διαπράττει μαζικές σφαγές

Οι επίσημοι σύμμαχοι των αμερικάνων αποκεφαλίζουν ακόμα και μικρά παιδιά ενώ μετά αναρτούν στο διαδίκτυο τα εγκλήματά τους!
2.427 πρόσφυγες έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους στην περιοχή της Μοσούλης έπειτα από τις πρόσφατες νίκες των ιρακινών δυνάμεων. Οι πρόσφυγες βρίσκονταν σε στρατόπεδα μέσα στο Ιράκ. Το υπουργείο Μετανάστευσης της χώρας ανέφερε ότι ο αριθμός των εσωτερικών προσφύγων ήταν 56.000 το Νοέμβριο. Η μάχη για την Μοσούλη εντείνεται, ενώ ο ISIS τρομοκρατεί, χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες, διαπράττει μαζικές σφαγές, βασανισμούς και άλλα εγκλήματα πολέμου. 

Ακόμα όμως και με τη χρήση χημικών όπλων ή επιθέσεων αυτοκτονίας, δεν μπορεί να σταματήσει την προέλαση των Ιρακινών και των Κούρδων.


 Όπως με τους ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι και με τους ισλαμοφασίστες, σε κάθε μέρος που φεύγουν, αποκαλύπτεται και μια απάνθρωπη σφαγή. Ένας νέος μαζικός τάφος με 200 πτώματα ανακαλύφθηκε κοντά στη Μοσούλη.

Δεν είναι όμως μόνο ο ISIS που αποκεφαλίζει αθώους. Η δήθεν..
"μετριοπαθής αντιπολίτευση" τον ανταγωνίζεται σε αγριότητα και φρίκη. 

Οι επίσημοι σύμμαχοι των αμερικάνων αποκεφαλίζουν ακόμα και μικρά παιδιά ενώ μετά αναρτούν στο διαδίκτυο τα εγκλήματά τους! Αυτό έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους αμερικάνους. Έτσι διπλωμάτες τους λένε, ότι υπάρχει σκέψη να διακόψουν τη "συνεργασία" τους. Στην πραγματικότητα όμως ενισχύουν συνέχεια τους φονιάδες.

Εν τούτοις τα σχέδιά τους έχουν αποτύχει οικτρά.
Η βάναυση συμπεριφορά των μισθοφόρων έχει εξαγριώσει τους Σύριους. Πριν μέρες διαδήλωσαν εναντίον της "αντιπολίτευσης" κατηγορώντας τους ηγέτες της για διαφθορά, καθώς αυτοί οικειοποιήθηκαν την ανθρωπιστική βοήθεια πουλώντας πανάκριβα τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία προορίζονταν για τους αμάχους στο Χαλέπι. Η απάντηση των τρομοκρατών ήταν να ανοίξουν πυρ εναντίον των διαδηλωτών.

Οι πλιατσικολόγοι βλέποντας ότι συντρίβονται στο πεδίο της μάχης βομβαρδίζουν αμάχους (σχολεία νοσοκομεία κοκ) σε περιοχές που ελέγχει ο συριακός στρατός. Υποχωρούν όμως παντού, επειδή ο περισσότερος πληθυσμός είναι εναντίον τους.
Ο συριακός στρατός κατέλαβε σημαντικής σημασίας υψώματα στο Χαλέπι περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τους εγκληματίες. Οι πιστές δυνάμεις στον Πρόεδρο Άσαντ έχουν ελευθερώσει μεγάλες περιοχές και γύρω από την πόλη.

Αν υπήρχε λογική στους μισθοφόρους, θα άρχιζαν διαπραγματεύσεις για να παραδοθούν, αφού τα πάντα έχουν κριθεί. Στο Νότο ο Συριακός στρατός έχει σημαντικές επιτυχίες καθαρίζοντας θύλακες, προξενώντας τεράστιες απώλειες στους εχθρούς του, ενώ συνέχεια καταδιώκει τους πανικόβλητους "υπαλλήλους" του ΝΑΤΟ. Απ' ότι φαίνεται υπάρχει ολοκληρωτική κατάρρευση της "αντιπολίτευσης", αφού όλα σχεδόν τα μέτωπα έχουν διασπαστεί.

Ο μόνος κίνδυνος είναι πλέον ο Τουρκικός στρατός, που δείχνει το αληθινό αποκρουστικό πρόσωπο του εισβολέα διαπράττοντας γενοκτονία κατά των αμάχων Αράβων και Κούρδων. Οι Κούρδοι μαχητές όμως πολεμούν και τιμωρούν σκληρά τον υπερόπτη Σουλτάνο. Οι σφοδροί βομβαρδισμοί από πυροβολικό και αεροπορία δεν φαίνεται να έχουν κάμψει τους ήρωες του Κουρδιστάν, οι οποίοι προκαλούν μεγάλες φθορές στους ιμπεριαλιστές.

Κερδισμένος προσωρινά σε αυτό το σημείο είναι o ISIS, αφού οι Τούρκοι επιτίθενται εναντίον των Κούρδων και όχι κατά των ισλαμιστών, πράγμα που δεν μας κάνει καμιά εντύπωση, μια και πίσω από τον ISIS βρίσκονται Τούρκοι, Σαουδάραβες κι άλλοι που ονειρεύονται κατακτήσεις.

Έτσι η στρατηγική πόλη Al Bab είναι ακόμα στα χέρια των φανατικών δολοφόνων, αφού οι Κούρδοι σταμάτησαν την προέλασή τους, ώστε να αποκρούσουν τις επιθέσεις των γκρίζων λύκων οι οποίοι υποστηρίζονται από αεροσκάφη, άρματα και βαρέα πυροβόλα.

Ενισχύσεις Κούρδων που θα πήγαιναν στο μέτωπο της Ράκκα φαίνεται πως κατευθύνονται προς την Al Bab. Οι επόμενες συγκρούσεις θα καθορίσουν το μέλλον του Κουρδιστάν. Πιστεύουμε ότι οι Κούρδοι θα κατορθώσουν να νικήσουν, ενώ οι Τούρκοι στρατηγοί θα καταλάβουν, πως ένιωσαν οι αμερικάνοι συνάδελφοί τους στο Βιετνάμ...


ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.