# #

24 Νοε 2016

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ;"...Τα "Λεφτά υπάρχουν" του Γ. Παπανδρέου, τα "18 σημεία του Ζαππείου" του Α. Σαμαρά και του "Θα σκίσω τα μνημόνια και θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ σε μία νύκτα" του ξεδιάντροπου Α. Τσίπρα TI EINAI;


Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε και ακούμε συχνά πυκνά στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ τους γιαλαντζί Αριστερούς δηλ. τους μαθητευόμενους Συριζαίους μάγους & ΣΙΑ (πρώην αυτομοληθέντες ΠΑΣΟΚους, ΔΗΜΑΡιανούς κλπ συγγενείς) να προβάλλουν ως δικαιολογία της αισχρής και προδοτικής διακυβέρνησης που ασκούν ότι τάχατε έχουν την συναίνεση και την εντολή του λαού γιατί τους ψήφισε!

Βέβαια οι αβανταδόροι πιστοί και γλυψιματίες και όχι πραγματικοί ελέγχοντες (όπως απαιτεί το λειτούργημα τους) δημοσιογραφίσκοι δεν τους απευθύνουν ένα και μοναδικό ερώτημα το γιατί ο... λαός τους επέλεξε έστω και με αυτή την κουτσουρεμένη πλειοψηφία." 

Αναφέρω την λέξη κουτσουρεμένη λόγω της μεγάλης και ανεύθυνης αποχής όλων αυτών που θεωρούν ότι με αυτό το τρόπο αντιδρούν στους πολιτικούς και στις πολιτικές μη καταλαβαίνοντας ότι με την μη συμμετοχή τους στην ουσία τους επικροτούν αφού τους δίνουν το δικαίωμα να εκλέγονται ξανά και ξανά (με πλασματικές πλειοψηφίες) από τους ευνοούμενους, τους ευκολόπιστους και τους φοβισμένους!

Φυσικά πέρα από τους ευνοούμενους οι οποίοι είναι σταθεροί και φανατικοί στις επιλογές τους όλοι οι άλλοι θεωρώ ότι αποφασίζουμε ακούγοντας και διαβάζοντας τα προγράμματα και τις δεσμεύσεις των κομμάτων και των προσώπων στις υποχρεωτικές για αυτό το σκοπό χρονικά προεκλογικές περιόδους. 

Τα τελευταία λοιπόν χρόνια βιώνουμε μια αναίσχυντη  κοροϊδία η οποία έχει εξελιχθεί σε συστηματική πολιτική αλητεία αφού όλοι αυτοί οι ανεύθυνοι και χωρίς "Τσίπα τύποι" άλλα μας λένε προεκλογικά για να μας πείσουν και μετά μόλις κλέψουν την ψήφο μας πράττουν τα εντελώς αντίθετα.

Στις εκλογές των τελευταίων χρόνων φαντάζομαι πολλοί από εσάς ψηφίσατε ακούγοντας τις προεκλογικές διακηρύξεις και υποσχέσεις όπως "Λεφτά υπάρχουν" του Γ. Παπανδρέου, τα "18 σημεία του Ζαππείου"  του Α. Σαμαρά και του "Θα σκίσω τα μνημόνια και θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ σε μία νύκτα" του νεαρού αλλά εντελώς ξεδιάντροπου Α. Τσίπρα ο οποίος μάλιστα είχε και το απύθμενο θράσος να κάνει και δημοψήφισμα του οποίου εν συνεχεία το αποτέλεσμα πέταξε στο καλάθι των αχρήστων.

Το σίγουρο είναι ότι αν ένας από εμάς δημοσιοποιήσει ψεύτικες και παραπλανητικές ειδήσεις οι αρμόδιες αρχές θα τον καλέσουν να λογοδοτήσει και ενδεχομένως να τιμωρηθεί για αυτό ενώ για αυτούς που συστηματικά και εσκεμμένα ξεφτιλίζουν την έννοια της Δημοκρατίας αλλοιώνοντας την κρίση και τις επιλογές των πολλών στο εκλογικό παραβάν δεν συγκινείται κανείς! 

Καλό θα είναι λοιπόν οι κύριοι της κυβέρνησης, 
οι γνωστοί γυμνοσάλιαγκες της δημοσιογραφίας και 
οι λοιποί αυλοκόλακες της άνευ ηθικής υπόστασης εξουσίας τους ας πάψουν να μας προκαλούν με την δικαιολογία ότι τους ψηφίσαμε.

Σίγουρα ως ανέντιμοι και επαγγελματίες ψεύτες που είναι δεν τους ζητάμε να παραδεχτούν δημόσια ότι μας ξεγέλασαν και ότι θα προσπαθήσουν ξανά να μας ξεγελάσουν αλλά ας βγάλουν τουλάχιστον ....το ΣΚΑΣΜΟ!!!


Γιάννης Δ.  Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.