# #

23 Νοε 2016

Στράτευση στα 18; Δηλαδή, ο Πάνος Καμμένος που ψήφισε σαν σκυλάκι το Μνημόνιο, που πάτησε όλους τους όρκους του και τις υποσχέσεις του, θα υπερασπιστεί τα εδάφη της Ελλάδας;

kammenos

Άνοιξε πάλι το θέμα της στράτευσης στα 18 γιατί δεν φτάνει που η Ελλάδα χρεοκόπησε και ξεπουλήθηκε για πάντα αλλά θα πρέπει να ετοιμάζεται και για πόλεμο.

Η στράτευση στα 18 έχει ως στόχο να κρατήσει τους νέους Έλληνες υποχρεωτικά για κάποιο διάστημα παραπάνω στην Ελλάδα, αφού,
μόλις τελειώνουν τις σπουδές τους, φεύγουν για το εξωτερικό και ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους.

Γενικά, είναι κάπως δύσκολο να κρατήσεις τους Έλληνες στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Σιγά μην κάτσει ο 20άρης στην Ελλάδα να πάει στο στρατό του προτεκτοράτου, για να κάνει τη φιγούρα του ο κάθε πυροβολημένος Πάνος Καμμένος που την έχει δει στρατάρχης, ενώ είναι ένα προσκυνημένο και ξεπουλημένο μπάζο που ξέρει να κάνει μαγκιές μόνο στα λόγια και υπογράφει σαν κότα ό,τι τον διατάζουν οι Βρυξέλλες.

Άλλωστε, τα προτεκτοράτα δεν χρειάζεται να έχουν δικό τους στρατό, αφού καμία χώρα δεν είναι τρελή να πειράξει την περιουσία της Γερμανίας, και αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι περιουσία της Γερμανίας.

Αν αποφασίσει η Μέρκελ να στρατεύονται οι Έλληνες στα 18, να το καταλάβω.
Θα είναι διαταγή.

Αλλά ο Πάνος Καμμένος;

Τσου ρε Λάκη! Τσου, ρε μπουχέσα, που την έχεις δει κομάντο, επειδή έστρωσες την κωλάρα σου σε μια καρέκλα.

Δηλαδή, ο Πάνος Καμμένος ψήφισε σαν σκυλάκι το Μνημόνιο, πάτησε όλους τους όρκους του και τις υποσχέσεις του, και θα υπερασπιστεί τα εδάφη της Ελλάδας;

Εγώ τον βλέπω καθισμένο στα γόνατα του Ερντογάν να του λέει πόσο τον θαυμάζει. 

Γιουσουφάκι.


Κι αυτοί οι γελοίοι Συριζαίοι, αφού ήταν στημένοι και προσκυνημένοι -και είχαν αποφασίσει να υπογράψουν τα πάντα για να αρπάξουν μια καρέκλα-, γιατί έκαναν κυβέρνηση με τον Καμμένο και όχι με το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ;

Θα είχαμε τώρα τον Καμμένο αγκαλιά με τον Άδωνι, και θα είχαμε το πιο ωραίο δίδυμο για να γελάμε.

Καλά, πάλι γελάμε που ο Καμμένος φαντασιώνεται πως είναι ο Κολοκοτρώνης σε αμερικάνικη έκδοση, αλλά Καμμένος-Άδωνις ντουέτο θα ήταν όλα τα λεφτά.

Θα τους στέλναμε και περιοδεία στο εξωτερικό.

Πάντως, αν ο Καμμένος θέλει οι νέοι Έλληνες να κάνουν στρατιωτική θητεία στο προτεκτοράτο -επειδή αυτός έχει τραύμα γιατί έπαιζε μικρός με τις κούκλες του-, να πιέσει να στρατεύονται οι μαθητές Λυκείου· να στρατεύονται οι ανήλικοι γιατί μετά ποιος τους είδε.

Μια άλλη λύση για τον στρατό του προτεκτοράτου είναι να στρατεύονται οι συνταξιούχοι, γιατί μόνο αυτοί θα μείνουν στην Ελλάδα.

Να κάνει η Ελλάδα στρατό από 70άρηδες και να πηγαίνει ο Καμμένος να τους κάνει επιθεώρηση και να τους μοιράζει πάνες για την ακράτεια.


 http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.