# #

21 Ιουν 2015

H Κομισιόν στήριξε την αντικυβερνητική διαδήλωση μέσω twitter

Σε ένα πολύ σοβαρό ατόπημα υπέπεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με λογαριασμό της στο twitter όπου δημοσίευσε φωτογραφία από την προχθεσινή συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη».
Με αυτό τον τρόπο δήλωσε την στήριξή της στην αντικυβερνητική διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, σπάζοντας άλλο ένα νέο ρεκόρ ωμής παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας.
twitter
Είναι πραγματικά εξοργιστικό το γεγονός ότι ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρεμβαίνει με τέτοιο τρόπο στο εσωτερικό της χώρας, δηλώνοντας καθαρά την..
αντίθεσή της στην νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και υποστηρίζοντας την (όσο μεγάλη και αν ήταν) μερίδα των πολιτών που θέλησε να διαμαρτυρηθεί.

Η λειτουργία τους σημαντικού αυτού θεσμού ως πολιτική επιρροή ενάντια στην κυβέρνηση δίνει κάθε δικαίωμα σε βουλευτές της συμπολίτευσης και στελέχη της κυβέρνησης αλλά ακόμη και σε μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του αριστερού γερμανικού κόμματος, Die Linke να επιβεβαιώσουν την κατηγορία ότι η σκληρή στάση των εταίρων μας έχει ως απώτερο στόχο την κάμψη της αριστερής κυβέρνησης προκειμένου το «φαινόμενο» αυτό να μην εξαπλωθεί και σε άλλες ευρωπαικές χώρες όπως η Ισπανία και η Ιρλανδία.

Με tweet του πάντως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωσε ότι «Αυτή η ανάρτηση συνιστά ατόπημα, καθώς παρεμβαίνει στις εσωτερικές εξελίξεις» και ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα θα καταθέσει σχετική ερώτηση στην κομισιόν.
Πηγή φωτο: infowar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.