# #

27 Ιουν 2015

Δεν είναι ώρα για συζήτηση, μάλιστα χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, είναι ώρα για δράση. Φυσικά θα λυσσάξουν, αλλά ούτως ή άλλως λυσσασμένοι είναι.

Τι νόημα έχει η συζήτηση με δαύτους;




Ρωτά η εφημερίδα "δημοκρατία" η οποία είναι εφημερίδα της δεξιάς, τι θέλουν οι ψυχοβγάλτες τοκογλύφοι.

Να σας απαντήσω: 
Ξύλο. Σφαλιάρες, φάπες, κλωτσιές, αυτό θέλουν. 
Γιατί δεν τους φτάνει να πάρουν τα πάντα, θέλουν ακόμη περισσότερα! 

Και με τέτοιους αχρείους φαταούλες δεν συζητάς. Τι να συζητήσεις; 

Που όσο τους δίνεις χώρο τόσο αποθρασύνονται. Μου θυμίζουν το Χίτλερ λίγο πριν το Β Παγκόσμιο. Ίδια όρεξη. Αυστρία, Τσεχοσλοβακία, Πολωνία, είχε τον αχόρταγο, μέχρι που έγινε πόλεμος, τίναξε τα μυαλά του στο αέρα και πήγε στο διάολο.

Έτσι κι οι πλούσιοι. 
Ντόπιοι ή ξένοι που είναι πίσω από τις μαριονέτες τους πολιτικούς. 

Δεν σταματάν πουθενά. Γι αυτό χρειάζεται Κομμουνισμός. Αυτό πρέπει να θέλουμε εμείς οι πολλοί. Μόνο άλλο σύστημα μπορεί να τους σταματήσει. Τι νόημα έχει η συζήτηση με δαύτους; Χρειάζονται συγκεκριμένες κινήσεις για να βγούμε από την παγίδα, που μας έχουν ρίξει τα τσιράκια τους τα λαμόγια οι πολιτικοί. Δεν είναι ώρα για συζήτηση, μάλιστα χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, είναι ώρα για δράση. 
Φυσικά θα λυσσάξουν, αλλά ούτως ή άλλως λυσσασμένοι είναι.

Το ζήτημα είναι έχει τα κότσια ο κόσμος να προχωρήσει; 
Η απάντηση είναι ναι. 

Η κυβέρνηση; 
Αυτό θα φανεί, θα φανεί, αν πάμε μπροστά ή παραμείνουμε κολλημένοι σε μια κατάσταση που μπορεί να χαρακτηριστεί κόλαση. Με εκατομμύρια ανέργους, αστέγους, εξαθλιωμένους και πεινασμένους.

Ο καπιταλισμός είναι η κόλαση της εκμετάλλευσης, όπου οι λίγοι έχουν τα πάντα κι οι πολλοί τίποτα. 

Δεν είναι ώρα να το αλλάξουμε αυτό; Με Επανάσταση. Γιατί οι πλούσιοι δεν πρόκειται να μας πουν "πήραμε αρκετά". Ποτέ, πάντα θα ζητούν κι άλλα, ούτε πρόκειται να ευχαριστηθούν ή να χορτάσουν. 

Εδώ χρωστάνε για παράδειγμα 11 δις και δεν πληρώνουν ούτε 16 εκατομμύρια που είναι ελάχιστα σε σύγκριση με αυτά που κερδίζουν. Ένα δευτερόλεπτο διαφήμισης κάνει 8 χιλιάρικα. 33 λεπτά διαφημίσεων τους λένε να πληρώσουν συνολικά σε όλα τα κανάλια!, ούτε καν αυτά τα λιγοστά δε δίνουν!

Είναι ώρα του αγώνα με ευρύτερο στόχο. Να απαλλαγούμε από τους βρικόλακες τους πλούσιους. Αυτό θέλουμε κι αυτό πρέπει να γίνει. .


mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.