Ναί, μην στεναχωριέστε.... από αύριο το μενού θα περιλαμβάνει: Ντολμαδάκια με Βωξίτη κι Αλουμίνιο με πρέζες νικελίου. Θα κάνουμε οφτό Περλίτη, Μπετονίτη, Υδρομαγνησίτη. Σούπα με Σμηκτίτες και Σαφράν Για σαλατικά θα έχουμε Σπαράγγια με Βαμβάκι κι ελιές και διάφορα τυροκομικά με γάλα σε σκόνη και φρέσκο Βουλγαρίας, Αλβανίας και Σκοπίων. Το λάδι θα είναι φρέσκο. Λευκόλιθο αντί ψωμιού. Αλλά από φρούτα όμως ... Ροδάκινα και Ακτινίδια μέχρι να γιομίσει ο βόθρος. Στο τέλος προβλέπω να παίρνουμε από ένα καράβι και να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.
Ναί, μην στεναχωριέστε.... από αύριο το μενού θα περιλαμβάνει:
ΑπάντησηΔιαγραφήΝτολμαδάκια με Βωξίτη κι Αλουμίνιο με πρέζες νικελίου.
Θα κάνουμε οφτό Περλίτη, Μπετονίτη, Υδρομαγνησίτη.
Σούπα με Σμηκτίτες και Σαφράν
Για σαλατικά θα έχουμε Σπαράγγια με Βαμβάκι κι ελιές και διάφορα τυροκομικά με γάλα σε σκόνη και φρέσκο Βουλγαρίας, Αλβανίας και Σκοπίων. Το λάδι θα είναι φρέσκο.
Λευκόλιθο αντί ψωμιού.
Αλλά από φρούτα όμως ... Ροδάκινα και Ακτινίδια μέχρι να γιομίσει ο βόθρος.
Στο τέλος προβλέπω να παίρνουμε από ένα καράβι και να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.