# #

21 Ιουν 2015

"Μη σε πετύχω ρε καθικι πουθενά, θα σε φτύσω σιχαμένε"


«Πουτάνες και παραδουλεύτρες (όπως στην Ουκρανία) θα γίνουν οι γυναίκες στην Ελλάδα, εάν βρεθούμε εκτός ευρώ, δηλωσε ο Άδωνης….

Σκατομαλ@κα ενα εχω να σου πω! 
Οι πουτάνες και οι παραδουλευτρες πληρώνονται κάνοντας η κάθε μια τη δουλειά τους, με πολυ περισσοτερο σεβασμό απο αυτές που συναναστρέφεσαι και είναι πολυτελείας, ανήκοντας φυσικά στην...
1η κατηγορία. οσο για τη δευτερη ρε μ@λάκα του κερατα, επειδή η μάνα μου με μεγαλωσε πλένοντας σκάλες, με εκανε άνθρωπο και οχι σιχαμα σαν εσένα, μη σε πετύχω ρε καθικι πουθενα, θα σε φτύσω σιχαμένε…….Να τον χαιρεστε που τον ψηφισατε να ναι μεσα στη Βουλη, το κατακαθι….
ΚαTTRTR

3 σχόλια:

  1. Αα...ολα κι'ολα!! Ισως να ειναι και η μοναδικη φορα που θα σχολιασω κατι στο δ.δ επωνυμα. Οχι,δεν εχω καμια διαθεση ,ουτε να βρισω,ουτε τιποτα τετοιο!! Απλα,λιγο,τον λυπαμαι τον κ.Γεωργιαδη!! Λυπαμαι,γιατι πραγματικα παραδουλευτης ειναι και εκεινος ! Δεν ειναι κακο πραγμα να παρα-δουλευουμε ,δηλαδη να ειμαστε διπλα ,κοντα,μεσα στην δουλεια καποιου ανθρωπου! Καλε μου,σημασια εχει με τι ηθος εισαι στην δουλεψη καποιου ανθρωπου!! Ουτε στο νυχακι των παραδουλευτρων δεν φτανεις!! Ασχολουνται καθημερινα ,με απρυπαντικα,με στοχο την καθαριοτητα,την παστρα και με στοχο ,την πιο υγειηνη και καθαρη ζωη!! Θες επαναληψη στις εννοιες,η, κοντοθυμασε,εστω και στο περιπου,τι σημαινουν οι λεξεις;;;; Οσο για τον αλλο χαρακτηρισμο.......ειναι κριμα!! Νεος ανθρωπος,δεν σου ετυχε εκει που γυριζεις,να μυρισεις κατι πιο καθαρο;; Καμια απο τον κυκλο σου,ως υπαρξη,δεν καταφερε να σου αλλαξη αντιληψεις;; Εισαι αποφασισμενος,οτι κανεναν αλλ προρισμο δεν μπορει να εκπληρωσει η ελληνιδα,και ειδικα εκτος του ευρω;;;; Ησουν ατυχος στις γνωριμιες σου,και στα βιωματα σου,Αδωνη Γεωργιαδη!! Δεν ξερω αν η μητερα σας ειναι εν ζωη. Της το ευχομαι ολοψυχα! Οχι τιποτα αλλο......μην και προλαβεις,να διορθωσεις την προσβολη που της εκανες,και τον πονο που θα της προξενησες!! Οσο για την συμβια σας,.......αα ολα κι'ολα παλιν!! Βγαλτα περα μονος σου!! Συνηθως,....''οι πολλα βαρυς και οχι..''' σπιτι τρωνε παντοφλα!!
    Και στην περιπτωση που ζητησει τα ρεστα....απλα να το δημοσιευσετε!! Εδω ειμαι,να αναλαβω τις ευθυνες μου......Ελευθεριαδου Γεωργια ονομαζομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάνθρωποι μην ασχολείστε με αυτό το πλασμώδιο. Θα το δούμε το τέλος του και θα γελάσουμε όπως με του κουμπάρου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αραγε αυτοι που τον ψηφισαν εχουν τις ιδιες πεποιθησεις με αυτο το υποκειμενο;
    Αν ναι τοτε εχουμε προβλημα σαν κοινωνια πλεον.......
    Αν οχι παλι εχουμε προβλημα γιατι απλα καποιοι δεν εξεταζουν το ποιον(ισως πυον) εκεινου που θα τους εκπροσωπησει σκεφτομενοι τη θεσουλα τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.