# #

20 Μαρ 2015

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ που του πήρε το αυτοκίνητο...


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έρχεται. Η καταστροφή φεύγει.


Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ το non paper της κυβέρνησης με το οποίο  διαψεύδονται τα περί προβλημάτων στην καταβολή μισθών και συντάξεων τον Απρίλιο. Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που ως γνωστό αποτελεί τον αρχηγό γνωστής εγκληματικής οργάνωσης, τόνισε ότι η κυβέρνηση καμαρώνει επειδή μετά από πενήντα μέρες διακυβέρνησης ακόμα δεν έχει καταστραφεί η χώρα. 


Βέβαια να θυμίσουμε ότι τόσο η χώρα όσο και ολόκληρος ο πλανήτης φτηνά την έχει γλυτώσει έως σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αφού και μετεωρίτης πέρασε ξυστά από τη γη, και καμιά διακοσαριά σεισμοί έχουν γίνει σε αυτό το διάστημα, και η βόρεια Ελλάδα έχει βουλιάξει από τις θεομηνίες, και το ιστορικό Γεφύρι της Πλάκας κατέρρευσε, και το ιστορικό κτήριο του ΕΜΠ στη Πατησίων βάφτηκε ξαφνικά μαύρο με άσπρες λεπτομέρειες και πόσα άλλα έχουν γίνει που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκρύψει για να μην πανικοβάλει τον κόσμο και ξεκινήσει επανάσταση ώστε να ξαναφέρει τη λαϊκίστικη δεξιά του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία.


Και όλα αυτά μέσα σε πενήντα μέρες. 
Ποιος ξέρει το πρόκειται να συμβεί τις επόμενες πενήντα μέρες; 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανός ακόμα και να αυξήσει μισθούς και συντάξεις ωθώντας την χώρα στα βράχια. Ή ,ακόμα χειρότερα, να επανιδρύσει την ΕΡΤ. 

Ή να ξαναπροσλάβει τους απολυμένους του Κυριάκου Μητσοτάκη.  
Και τότε θα ψάχνουμε με το τηλεσκόπιο να βρούμε κανέναν μετεωρίτη για να κοπανήσουμε το κεφάλι μας μπας και γλυτώσουμε.


(Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ που του πήρε το αυτοκίνητο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.