# #

21 Μαρ 2015

Οpera chaotique: η απόδειξη πως η μουσική είναι μία! (στιγμιότυπα από τη συναυλία)

Opera Chaotique
Η opera chaotique είναι η μπάντα (μπάντα δεν τη λες), είναι το γκρουπ (ούτε γκρουπ), είναι το μουσικό σχήμα που αποδεικνύει περίτρανα πως η μουσική είναι… μία. Και… αδιαίρετη.
Σε μεγάλες πιένες χθες βράδυ στο Stage o τραγουδιστής, πιανίστας, συνθέτης, performer Tenorman (Γιώργος Τζουβάρας) και ο ντραμίστας performer Voodoo Drummer (Χρήστος Κουτσογιάννης) έκαναν άνω κάτω το μουσικό σύμπαν παίζοντας από όπερα, μιούζικαλ, μπλουζ, ροκ, μέταλ μέχρι δημοτικά..
χαρίζοντας στους θαμώνες μια μοναδική μουσική εμπειρία.
Αλλά και μια αξέχαστη βραδιά αφού η μουσική πανδαισία συνδυάστηκε με απίστευτες κωμικές ιστορίες που τους έκαναν να γελούν ασταμάτητα.
Opera Chaotique
Το κλου, η εμφάνιση του Λαρισαίου σκηνοθέτη Κώστα Λαμπρούλη στη σκηνή για να απαγγείλει ποιήματα του Μπουκόφσκι καθώς το πρώτο μέρος της μουσικής παράστασης (όπως και το δεύτερο cd των opera chaotique) περιλαμβάνει μελοποιημένα ποιήματα του κακού παιδιού της αμερικάνικης διανόησης.
Opera Chaotique
Ο Κώστας διάβασε τα ποιήματα “πώς γα… το  ξυπνητήρι μου” και “μπύρες..” και αποθεώθηκε από το κοινό. Όπως αποθεώθηκαν ο τενόρος Αστέρης Τσέτσιλας, η σοπράνο Έλενα Γκατζά και οι χορεύτριες Ευαγγελία Τζίμα και Ευδοκία Τσιώνη που εμφανίστηκαν σε αυτό… και καμπαρέ μπορείς να το πεις και… new age όπερα μπορείς να το πεις και ροκ-πανκ όπερα και κάτι άλλο που τώρα μου διαφεύγει. Το θέμα είναι πως περάσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα αφού καταχειροκροτήθηκαν (δεν τους αφήναμε να κατέβουν απ” τη σκηνή) και πως τους περιμένουμε ξανά και σύντομα.
Κωνσταντίνα Καρυδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.