# #

15 Ιαν 2014

ΣΥΡΙΖΑ προ των “πυλών”, λέει ο"δημοσιογράφος". Τι λένε οι δημοσκοπήσεις!



Κρυφές δημοσκοπήσεις για πρεσβείες και διαφημιστές συγκλίνουν, σύμφωνα με τις τελευταίες τους μετρήσεις ενόψει ευρωεκλογών, στα πιο κάτω ποσοστά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται αυτή τη στιγμή μεταξύ 26% έως 28%. Η ΝΔ κινείται μεταξύ 14% και 16%. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπερβαίνει το 2,5% και υπάρχει πρόβλημα πλέον στο αν θα μπορέσει να βγάλει έναν ευρωβουλευτή. Οι ΑΝΕΛ είναι σταθεροποιημένοι στο 6%. Η ΧΑ, με τη μισή σχεδόν κοινοβουλευτική της ομάδα στη φυλακή, κινείται μεταξύ 11% και 12%.
Τα πιο πάνω ακριβώς, μεταδόθηκαν χθες το πρωϊ από τον ραδιοφωνικό σταθμό.. realfm και από τον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα στην πρωϊνή εκπομπή του. Για του λόγου το αληθές ακούστε το σχετικό ηχητικό στον σύνδεσμο real.gr και ειδικότερα στο χρονικό διάστημα από το 13.38΄ λεπτό, μέχρι το 15.25΄ λεπτό.
Σχόλιο Α.Α.: Μας λείπει κανα 30αρι%...Αλλά ο θείος θα το βρει στο μέλλον!

Το περίεργο είναι που δεν δίνουν 20% και πάνω τους ναζί και το ότι δεν αναφέρουν τα ποσοστά του ΚΚΕ.
Η δικιά μας αίσθηση είναι ότι το ΚΚΕ βρίσκετε στην τρίτη θέση και τα ποσοστά της ΧΑ είναι συνεχώς πτωτικά,τα οποία πότε δεν ξεπέρασαν το 10%.
Οι σελίδες τους και τα μπλογκς που παραπέμπουν κατευθείαν στην ΧΑ έχουν πάρει την κατηφόρα σε αναγνωστικό κοινό και παράλληλα έχουν σταματήσει να τους υποστηρίζουν τα προφίλ που χρηματίζονται(από ύποπτα παρακρατικά κέντρα).


 http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/01/blog-post_4397.html#ixzz2qPyPipfT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.