# #

13 Ιαν 2014

Εντυπωσιάζει η προεκλογική καμπάνια της Χρυσής Αυγής

Η συμβολή της –ανύπαρκτης στο έγκλημα της χρεοκοπίας της χώρας- Δικαιοσύνης στο να παρουσιάζεται η Χρυσή Αυγή ως το μόνο αντισυστημικό κόμμα είναι ανεκτίμητη. 




Με την προφυλάκιση τριών ακόμα βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η προεκλογική καμπάνια της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές εκλογές και τις πιθανές εθνικές εκλογές. 

Μέχρι στιγμής, η Χρυσή Αυγή δεν έχει τεθεί εκτός νόμου –δεν γνωρίζουμε αν η νομιμότητα μιας τέτοιας κίνησης μπορεί να δικαιολογηθεί επαρκώς από την υπάρχουσα νομοθεσία-, οπότε δεν έχει απαγορευτεί η συμμετοχή της στις ευρωεκλογές. 

Οι δίκες του Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα γίνουν μάλλον ένα μήνα πριν..
από τις ευρωεκλογές. 
Οπότε, αν καταδικαστούν για κακούργημα, θα στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωεκλογές, δημοτικές εκλογές και εθνικές εκλογές. 

Αυτοί δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, όχι όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Η συμβολή της –ανύπαρκτης στο έγκλημα της χρεοκοπίας της χώρας- Δικαιοσύνης στο να παρουσιάζεται η Χρυσή Αυγή ως το μόνο αντισυστημικό κόμμα είναι ανεκτίμητη. 

Επίσης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας είχε πει πως η δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής γίνεται με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, αφού είναι γνωστό πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θέλει και τις εντολές της, γιατί μόνη της δεν μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες. 

Την προεκλογική καμπάνια της Χρυσής Αυγής έχουν αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, οι έλληνες δικαστές και τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Και τα πάνε υπέροχα. 
Είναι πολύ κοντά στο να βγάλουν την Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, ενώ, αν απαγορεύσουν τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, θα προκαλέσουν μεγάλες ταραχές στη χώρα, ώστε να επωφεληθεί το υπάρχον καθεστώς. 

Μπράβο. 
(Κάποιοι πανηγυρίζουν για τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πολιτική σκέψη καλό-κακό και άσπρο-μαύρο. Κι όλα μαύρα.) 

(Στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έγραφα: «Μόνο οι πολίτες μπορούν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή».)

http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.