# #

18 Ιουλ 2013

Αν είχε την ελάχιστη αξιοπρέπεια δε θα μας κορόιδευε ότι «γαμάει το κεφάλι του ο μαλάκας»...

kartesios1807132
Σήμερα,  σταθμοί του μετρό θα παραμείνουν κλειστοί εξ αιτίας της επίσκεψης ενός Γερμανού πολιτικού. 
Η κυβέρνηση που «κλαίει» για τα «χαμένα μεροκάματα» και για το «πλήγμα στην οικονομία» όποτε οι εργαζόμενοι του Μετρό απεργούν, σήμερα αποφασίζει να κλείσει το Μετρό για χάρη ενός μόνο ανθρώπου. 
Σήμερα, οι φωνές της πολιτικής ορθότητας που φωνάζουν για «την απώλεια δικαιώματος της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών», όποτε απεργούν οι εργαζόμενοι του Μετρό, θα το βουλώσουν επειδή δεν έχουν κάποια άλλη αηδία να πουν.
Σήμερα απαγορεύονται όλες οι συναθροίσεις και συγκεντρώσεις σε όλο το κέντρο της Αθήνας καταργώντας το άρθρο 11 του Συντάγματος που ορίζει ότι «Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα». 
Όσο για την εξαίρεση «Oι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει» είναι ξεκάθαρο ότι  η κοινωνικοοικονομική ζωή  απειλείται από τα μέτρα της κυβέρνησης, ενώ σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια αποτελούν τα χημικά και το ξύλο της αστυνομίας.
Δυστυχώς, δεν έτυχε να διαβάσω καμιά ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τους «καταστηματάρχες του κέντρου» επειδή  το Μετρό δε θα...
μεταφέρει τα εκατομμύρια πελατών τους, ώστε να προβούν σε αγορές εκατομμυρίων ευρώ που θα τονώσουν την αγορά.
Προφανώς, οι πελάτες αυτοί αποφασίζουν να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας εντελώς συμπτωματικά τις ημέρες που έχει κάποια συγκέντρωση κι έτσι υποχρεώνονται να αναβάλλουν τις αγορές τους με αποτέλεσμα μόνο σ’ εκείνες τις περιπτώσεις να διαμαρτύρονται οι καταστηματάρχες.
Ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους πολίτες για να τους ενημερώσει ότι μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση. Οι φίλοι του πρωθυπουργού παραληρούν από χαρά και συγκίνηση. Κανείς δεν καταλαβαίνει το λόγο κι έτσι οι φίλοι του πρωθυπουργού βρίσκουν την ευκαιρία να κατηγορήσουν ξανά όλους αυτούς που δε χαίρονται ως μίζερους. 
Διότι, ως γνωστόν, αν δε χαζοχαίρεσαι με όποια παπαριά ανακοινώνει ο πρωθυπουργός, είσαι μίζερος. Το να είσαι απλά λογικός που θυμώνει όταν τον κοροϊδεύουν, δεν παίζει ως πιθανότητα για τους φίλους του πρωθυπουργού.
Ο πρωθυπουργός επιμένει ότι κάνει μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο οι οποίες θα έχουν δημοσιονομικό όφελος. 
Δηλαδή, θα γλιτώσει το Δημόσιο χρήματα από τη μισθοδοσία. 
Δηλαδή θα περιορίσει τις δαπάνες του. 
Οι υπουργοί υπόσχονται ότι θα απορροφηθούν όλοι οι απολυμένοι από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Εν ολίγοις, οι εργαζόμενοι που πληρώνονταν από τους Δήμους και απολύθηκαν, τώρα θα πληρώνονται από το Κράτος. Κάποιοι από αυτούς μπορούν να εξαγοράσουν έως και 5 χρόνια και να βγουν στη σύνταξη που επίσης θα πληρώνονται από το Κράτος. Προσωπικά χαίρομαι που δε θα απολυθεί κανείς. Από πού προκύπτει όμως το δημοσιονομικό όφελος, μάλλον δε θα το μάθω ποτέ.
Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο βίντεο που περιείχαν το διάγγελμα του πρωθυπουργού «σε ζωντανή μετάδοση».  
Το ένα βίντεο ήταν το σωστό και το άλλο ήταν το λάθος. 
Ως γνωστόν και λόγω εμπειρίας επέλεξαν το λάθος βίντεο κι έτσι ακούσαμε μαγνητοσκοπημένο τον πρωθυπουργό να δηλώνει με διάγγελμά του στον ελληνικό λαό ότι ο πρωθυπουργός είναι μαλάκας κι ότι θέλει να γαμήσει το κεφάλι του. 
Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός είναι μόνο λόγια. 
Αν είχε την ελάχιστη αξιοπρέπεια δε θα μας κορόιδευε ότι «γαμάει το κεφάλι του ο μαλάκας», αλλά θα το είχε ήδη γαμήσει πάνω σ’ έναν τοίχο κι εμείς θα του χρωστούσαμε τεράστια χάρη.

1 σχόλιο:

  1. Τα μπινελίκια που άκουσαν οι αστυνομικοί γιά τον Σόϊμπλε
    από τους οδηγούς και τους αναγκαστικά πεζούς που προσπαθούσαν να διασχίσουν το κέντρο γιά να πάνε στην δουλειά ή στο σπίτι τους δεν περιγράφονται! Σκέτη απόλαυση, αγού και οι αστυνομικοί κούναγαν το κεφάλι τους
    με συγκατάβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.