# #

18 Ιουλ 2013

Η αποφασιστική παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά



Με τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% από την 1η Αυγούστου. Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως η μείωση του ΦΠΑ στο σουβλάκι, το σαγανάκι και την τυροκαυτερή αποδεικνύουν πως το success story συνεχίζεται.
Η είδηση πως θα μειωθεί ο ΦΠΑ στην χωριάτικη σαλάτα έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε ράλι στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, όπου οι δείκτες κινούνται ανοδικά, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε στον ..
Αντώνη Σαμαρά και του έδωσε συγχαρητήρια, ζητώντας του, παράλληλα, όταν επισκεφθεί τις ΗΠΑ τον Αύγουστο, να του πάει λίγη φάβα με ΦΠΑ 13%.
Στο μήνυμά του, ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε πως έδωσε μεγάλη μάχη για να μειωθεί ο ΦΠΑ στη μελιτζανοσαλάτα στο 13%, αφού η Τρόικα επέμενε να μειωθεί ο ΦΠΑ μόνο για τους τουρίστες.
Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, η Τρόικα ζητούσε να δείχνουν ταυτότητα οι πελάτες στα εστιατόρια, ώστε οι τουρίστες να πληρώνουν ΦΠΑ 13% και οι Έλληνες 23%, ενώ αν δεν είχαν ταυτότητα μαζί τους, θα τους γινόταν τεστ DNA και όποιος είχε το ανώτερο ελληνικό DNA θα πλήρωνε ΦΠΑ 23%.
Η αποφασιστική παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά διέλυσε τα σχέδια της Τρόικας, η οποία θα πρέπει τώρα να βάλει ΦΠΑ στη μαλακία που μας δέρνει.

2 σχόλια:

  1. Ολαλά δηλαδή εμείς που είμαστε Ελληνες την καταγωγή αλλά η ταυτότητα μας είναι ξένη τι ΦΠΑ θα πληρώνουμε; Αυτός απο την τελευταία δήλωση του (μετά που σηκώθηκε απο την καρέκλα) δείχνει πόσον καλά κατέχει τα θέματα και πόσο σίγουρος είναι για αυτά που δηλώνει.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες που αν έχεις χρηματίσει πιτσαδόρος, μπορείς να χειριστείς τον ΦΠΑ στην εστίαση με μεγάλη άνεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.