# #

17 Ιουλ 2013

ΤΗΘΥΣ....Ομορφιά, Περιβάλλον

Ο απολογισμός της εκπαιδευτικής χρονιάς που πέρασε ..

Το 2013 ήταν ουσιαστικά η πρώτη περίοδος που δοκιμάστηκαν τα προγράμματα περιβαλλοντικής αγωγής και ευαισθητοποιήσης του Πάρκου ΤΗΘΥΣ.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων και ειδικών σχολείων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, η αμφίδρομη επικοινωνία μαθητών, δασκάλων, καθηγητών με τους υπευθύνους του Πάρκου, θα μας διευκολύνει στην καλύτερη εξειδίκευση των προγραμμάτων για την ερχόμενη σχολική χρονιά.
Σας ευχαριστούμε!
                

Περιβαλλοντικό πρόγραμμα του ΔΕΛΑΣΑΛ στο Πάρκο ΤΗΘΥΣ

Η ικανότητα και η δυνατότητα του Πάρκου ΤΗΘΥΣ να υποστηρίζει με επάρκεια ειδικές δράσεις,
βρήκε εφαρμογή με την επίσκεψη των εκπαιδευτηρίων ΔΕΛΑΣΑΛ, Saint-Joseph La sale Lorient της Γαλλίας και Istanbul Saint-Joseph Fransiz Lisesi της Τουρκίας, τα οποία υλοποιούσαν πρόγραμμα σχετικώς με την αειφορική διαχείρισης της αλιείας.
Στο Πάρκο ΤΗΘΥΣ οι μαθητές με τους καθηγητές τους πληροφορήθηκαν για μέσα και εργαλεία στοχευμένης αλιείας και στο πεδίο συμμετείχαν σε δράσεις διαχείρισης του ιχθυοτροφείου.
     
     

Το νέο Video-clip των Koza Mostra στο ΤΗΘΥΣ

Το Πάρκο ΤΗΘΥΣ... "Τρομερό μέρος για τα πάντα ...!". Έτσι διατύπωσε τις εντυπώσεις του το συγκρότημα Koza Mostra που δημιούργησε στο Πάρκο ΤΗΘΥΣ το 5ο του video - clip.
Σας ευχαριστούμε παιδιά και σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το video - clip τους.

              

 http://www.tethys.gr/                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.