# #

16 Ιουλ 2013

Οι υποκινητές του ψυχολογικού πολέμου κατά της χώρας μας, τα κατάφεραν περίφημα...



- Οι αντί-εξουσιαστές πολεμούν τους φασίστες, 
οι φασίστες πολεμούν τους λαθρομετανάστες, 
οι "γνήσιοι Ελληνες" πολεμούν τους χριστιανούς, 
οι "γνήσιοι χριστιανοί" περιμένουν τον μαρμαρωμένο βασιλιά, 
οι δημόσιοι υπάλληλοι μισούν τους "κλέφτες" επιχειρηματίες, 
οι ιδιώτες μισούν τους "τεμπέληδες" δημόσιους υπάλληλους, 
η τηλεόραση παίζει σήριαλ με πρωταγωνιστές τους σφαγείς των Ελλήνων, 
οι "διανοούμενοι" και οι "καλλιτέχνες" περιγελούν την Ελληνική ιστορία,  
οι "καθηγητές" πανεπιστημίου δεν μπορούν να "συμφωνήσουν" ποια είναι η σωστή οικονομική πολιτική και όλα αυτά σε ένα κλίμα οικονομικής εξαθλίωσης, εθνικής αποδόμισης και ιδεολογικής αποσύνθεσης -.
Δεν ξέρω αν σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά, αλλά από ότι φαίνεται,
οι υποκινητές του ψυχολογικού πολέμου κατά της χώρας μας, τα κατάφεραν περίφημα, αφού κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να συννενοηθεί και να συμπράξει με κανέναν.
   "Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις, είναι σχεδιασμένες ψυχολογικές δραστηριότητες στην ειρήνη και στον πόλεμο, που απευθύνονται προς εχθρικό, φιλικό και ουδέτερο ακροατήριο, με σκοπό να επηρεάσουν τη στάση και τη συμπεριφορά τούτου, ευνοϊκά σε πολιτικά και στρατιωτικά θέματα.
Περιλαμβάνουν ψυχολογικές ενέργειες, ψυχολογικόν πόλεμο και ψυχολογικές επιχειρήσεις σταθεροποιήσεως, διεξάγονται δε σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, εθνικό, πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, θρησκευτικό κ.λ.π. και αναλαμβάνονται κατόπιν σχεδιάσεως για την επίτευξη του επιθυμητού ψυχολογικού αποτελέσματος."
Το σύγγραμα που ακολουθεί στη διεύθυνση που σας δίνω πιό κάτω), διδάσκεται (η διδάσκονταν) στις σχολές μονίμων στεεχών των ΕΔ του Ελληνικού Στρατού.
Σύμφωνα με το Ελληνικό στρατιωτικό εγχειρίδιο (το οποίο προφανώς αποτελεί αντίγραφο Αμερικάνικης έκδοσης) αντικειμενικός στόχος (ΑΝΣΚ)  των ψυχολογικών επιχειρήσεων είναι η διάσπαση της ενότητας ενός λαού και η λειτουργία των ατόμων σαν μονάδων και όχι σαν λαός με συνοχή και οργάνωση.
Οπως γράφει και το εγχειρίδιο, ο μόνος τρόπος για να αντισταθεί το θύμα στον ψυχολογικό πόλεμο,  είναι να αντιληφθεί ότι είναι στόχος ψυχολογικών επιχειρήσεων.
Ενημέρωση και πληροφόρηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.