# #

19 Απρ 2013

Eργαζόμενοι ΕΥΠ: «Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις του HOT DOC»


Μετά τις αποκαλύψεις του HOT DOC, oι εργαζόμενοι στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλούν την Πολιτεία να παρέμβει και να ολοκληρώσει άμεσα την εκκαθάριση της Υπηρεσίας, αφήνοντας κάθε σκέψη για συγκάλυψη.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου των εργαζομένων της ΕΥΠ «έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αποβληθούν τα καρκινώματα. Περιμένουμε τους εκπροσώπους της Πολιτείας να ολοκληρώσουν άμεσα την εκκαθάριση αφήνοντας κάθε σκέψη για συγκάλυψη».
Διαβάστε την ανακοίνωση
«Στο σημερινό τεύχος του περιοδικού HOT DOC. αναφέρονται γεγονότα τα οποία συγκλονίζουν τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία μας.
Οι εργαζόμενοι της ΕΥΠ δεν είναι ούτε φαντάσματα, ούτε ...
υποχθόνια όντα που ζουν στο σκοτάδι. Είναι άνθρωποι με σάρκα και οστά που λόγω της φύσης της αποστολής τους δεν διαφημίζουν, δεν προβάλλουν, δεν δηλώνουν την ιδιότητά τους, παρά μόνο υπερασπίζονται την Πατρίδα μας και το Πολίτευμα της.
Οι εργαζόμενοι της ΕΥΠ από το 2010 με μεγάλη προσπάθεια και αγώνα έχουν αποβάλλει τα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ που τυράννησαν την Υπηρεσία μας.
Μέσα από αλλεπάλληλους ελέγχους του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, του ΣΔΟΕ, των Ορκωτών Ελεγκτών, της Δικαιοσύνης έχουν έρθει στην επιφάνεια υποθέσεις που αφορούν παρατυπίες, υπερκοστολογημένες προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ, νοθεία εσωτερικών συνδικαλιστικών εκλογικών διαδικασιών, πλαστά τιμολόγια, παράνομη κατοχή υπηρεσιακών εγγράφων.
Περιμένουμε τους εκπροσώπους της Πολιτείας να ολοκληρώσουν άμεσα την εκκαθάριση αφήνοντας κάθε σκέψη για συγκάλυψη.
Το Δ.Σ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.