# #

16 Απρ 2013

Πόσες φορές ισόβια πρέπει να πάνε οι υπεύθυνοι για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της Χαλκιδικής



Προς τους  Οικονομικούς Εισαγγελείς 
Προς το     Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης
Προς τον    Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκηση (Γ.Ε.Δ.Δ.) κ Λέανδρο Ρακιντζή ( Είναι αυτός που σε χρόνο ρεκόρ έκανε έλεγχο στα οικονομικά των συνδυκάτων που πρωτοστατούσαν στον αγώνα ενάντια στις αποκρατικοποίσεις - αποικιοποιήσεις  και διαπίστωσε τις οικονομικές ατασθαλίες που οδήγησαν στη  χρεωκοπία της χώρας )


Προτείνουμε έναν απλούστατο τρόπο για τον υπολογισμό του μεγέθους της απιστίας - απάτης - υπεξαίρεσης - ζημιάς του δημοσίου ( ότι θέλετε επιλέξτε) που προξένησαν στη χώρα αυτοί που παραχώρησαν την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Χαλκιδικής έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ που τελικά ούτε αυτά κατέληξαν στο δημόσιο ταμείο και μηδενική  συμμετοχή του δημοσίου στο εξορυσσόμενο προϊόν !!!!!! .
Ο τρόπος είναι απλούστατος :
Ρωτήστε την εταιρεία πόσα θέλει να εγκαταλείψει την επένδυση και να σηκωθεί να φύγει.
 Θα απαιτήσει πάνω από 1000 ναι χίλιες φορές το ποσόν των 11 εκατ. ευρώ γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα την πραγματική αξία του πακέτου και των δικαιωμάτων που απέκτησαν.

 Ας κάνουμε τώρα το λογαριασμό σύμφωνα με την άψογη απόφαση του δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης που καταδίκασε τον Παπαγεωργόπουλο σε ισόβια για υπεξαίρεση ποσού 18 εκατομ ευρώ για να δούμε πόσες φορές ισόβια πρέπει να πάνε αυτοί που υπέγραψαν ενέκριναν και επικύρωσαν αυτή τη επαίσχυντη σύμβαση παραχώρησης .

Μετά το λογαριασμό για αυτό που φαντάζει  σκανδαλάκι μπροστά στο φαγοπότι που έγινε στους Ολυμπιακούς αγώνες στη ΖΗΜΕΝΣ στο Βατοπέδι , στα Δομημένα ομόλογα στη Proton Bank στο χάρισμα της ΑΤΕ του Ταμιευτηρίου κλπ. ας αναλογιστούμε πόσοι ισοβίτες όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά μας κυβερνούν και μάλιστα με την...

ψήφο μας
Σε αυτούς τους ισοβίτες περίοπτη θέση έχει βέβαια ο Βενιζέλος που φρόντισε με το νόμο "περί ευθύνης υπουργών " καθώς και με άλλους μεταγενέστερους να παραγραφούν οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών για τα περισσότερα από τα παραπάνω σκάνδαλα.

Μας κυβερνούν οι ισοβίτες ο λόγος που δεν είναι στη φυλακή είναι γιατί είναι στην εξουσία. Και το ξέρουν πολύ καλά ότι αν χάσουν την εξουσία τους περιμένει η φυλακή. Η ΖΗΜΕΝΣ έδωσε 200.000.000 ευρώ σε στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ξέρει πολύ καλά σε ποιούς τα έδωσε  , οπως το ξέρει η Μερκελ και η τρόϊκα . 

Ετσι με αυτό το όπλο συντάσσει η ίδια όλους τους νόμους και τα διατάγματα που οι υπόδικοι ψηφίζουν και εφαρμόζουν κατά γράμμα. Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι γιαυτό το λόγο τους διατηρούν στην εξουσία οι δανειστές.
Ολα τα παραπάνω δεν απαλλάσσουν το Λαό από τις ευθύνες του.

 Οι λαοί γράφουν την τύχη τους μόνοι τους. 


«Κείνο που σου προσάπτουνε τα χελιδόνια, 
είναι η άνοιξη που δεν έφερες».

«Κάνε άλμα, πιο γρήγορο, από τη φθορά». 

Οδυσσέας Ελύτης

http://ionath.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.