# #

14 Απρ 2013

Νέος Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας.


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ


Νέος Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ δόθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ η παρακάτω ανακοίνωση: 
«Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής, η οποία στην πρώτη της συνεδρίαση εξέλεξε Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ τον Δημήτρη Κουτσούμπα».

Από τον 902.

Καλή Δύναμη Σύντροφε. Θα σου χρειαστεί σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που ο Καπιταλισμός επιτίθεται λυσσασμένα. Σεβασμό εκφράζω και για την Αλέκα Παπαρήγα, η οποία προσέφερε (και θα συνεχίσει ασφαλώς να προσφέρει) πάρα πολλά στο ΚΚΕ και τον Αγώνα που κάνει για ένα Καλύτερο Κόσμο.  

3 σχόλια:

  1. ο τελευταιος να κλεισει την πορτα..........
    τα 100χρονα
    θα τα γιορτασει μονη της κ Κανελω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κου κου ε.........ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ


    «Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα Διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη, ώσπου “να τα βροντήξουν”... Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρόνας, τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου...».
    (Στέφανος Λιόλιος, δήμιος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)



    Διαβάστε περισσότερα: Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ) | Πάρε-Δώσε http://www.pare-dose.net/4990#ixzz2QQbv2TmD
    http://www.pare-dose.net/4990

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Καλύτερα θα ήταν να ασχοληθούμε με τον εχθρό...Πόλεμο έχουμε

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.