# #

26 Μαρ 2013

Ο αγώνας κατά των χρυσωρυχείων εξαπλώνεται παντού..Βίντεο



Με κεντρικό ομιλητή το Δήμαρχο Βόλβης, Γαλαμάτη Δημήτριο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον Σταυρό Θεσσαλονίκης, χτες Κυριακή 24-03-2013, συλλαλητήριο και πορεία των κατοίκων του Στρυμονικού κόλπου, που αντιδρούν ΕΝΕΡΓΑ πλέον, στην προοπτική υποβάθμισης και μαρασμού του τόπου τους.
Μαρασμός που θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιος, εάν γίνουν πραγματικότητα τα γιγαντιαία εξορυκτικά σχέδια που έχουν εκπονηθεί.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν πολίτες απο κάθε γωνιά της Χαλκιδικής αλλά και απο άλλα μέρη.
Ο αγώνας κατά των μεταλλείων χρυσού εξαπλώνεται ραγδαία προς κάθε κατεύθυνση και η αρχική αντίδραση κατά της ψευτο-επένδυσης αποκτά κινηματικό χαρακτήρα, γενόμενη (τηρουμένων των αναλογιών) πανελλήνιο σημείο αναφοράς- αντίστασης, έχοντας ήδη κοινές αναφορές με την ηρωική αντίσταση των πολιτών της..
Κερατέας που συμμετείχαν με αντιπροσωπεία στο σημερινό συλλαλητήριο .
Καθημερινά πλέον απλοί πολίτες αλλά και αυτοδιοικητικοί παράγοντες που δεν ''χρωστάνε σε κανέναν'' όπως λέει ο λαός μας, από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλαδας γενικότερα, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κομματική τοποθέτηση, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τεράστιο πολιτικό ρεύμα κατά της ληστρικής ψευτο-επένδυσης που προωθούν (σε βάρος των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας και της πατρίδας) ελάχιστοι πλέον τοπικοί πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας, σε αγαστή συνεργασία με το μνημονιακό κράτος και παρακράτος της Τρόικας (εσωτερικής και εξωτερικής).
Ο δίκαιος και ειρηνικός αγώνας μας γιγαντώνεται συνεχώς και κανένα μνημονιακό ΜΜΕ δεν μπορεί πλέον, όσο και να προσπαθεί, να κρύψει την αλήθεια...



Χρήστος Καραστέργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.