# #

19 Φεβ 2013

Όποιος τους πιστεύει ακόμα, θέλει ψυχίατρο....


Τώρα θα μιλήσουμε εμείς...

Αποπροσανατολισμό θα επιχειρήσουν οι δοσίλογοι τσανακογλείφτες της κατοχικής Τρόικας. 

Απ τη μια θα διαψεύδουν τα ίδια μας τα μάτια, λέγοντας ότι τάχα δεν θα γίνουν απολύσεις, μειώσεις κλπ επιβάλλοντας σκασμό στα φερέφωνα γι αυτά τα θέματα, απ την άλλη θα κατηγορούν την Αριστερά με ανύπαρκτες κι αναληθείς κατηγορίες.
Θα προσπαθήσουν έτσι να αλλάξουν την προπαγάνδα τους, που έχει καταστεί αναποτελεσματική

Ο φόβος και τα «επιχειρήματά» τους κατέπεσαν. 
Φάνηκε η πολιτική τους γύμνια.
Η ανεργία έφτασε στο 30%! 
Είναι περισσότεροι οι άνεργοι από τους εργαζόμενους. 
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της πολιτικής τους. 

Αυτό δοσίλογοι δεν κρύβεται, ότι και να κάνετε. Ότι και να τάξετε, δουλειές δεν υπάρχουν. Μου λέτε τάχα, ότι εμένα τον άνεργο ΘΑ μου έχετε περίθαλψη. Μάλιστα όχι σε όλους αλλά άκουσα σε 700.000 ότι τάχα θα τους περιθάλψετε.
Πέρα από το ότι είναι πάνω από ...2.300.000 οι άνεργοι χάρη σε σας, πέρα από το ότι λέτε κατ' εξακολούθηση ψέματα, εγώ και οι υπόλοιποι άνεργοι δε χρειαζόμαστε μόνο δωρεάν περίθαλψη. Χρειαζόμαστε όπως όλοι οι άνθρωποι φαγητό, στέγη, θέρμανση. Γι αυτά δεν άκουσα τίποτα.

Χωρίς εργασία και με μισθούς πείνας και κοροϊδίας η κατάσταση όχι απλά θα διαιωνίζεται αλλά θα επιδεινώνεται συνέχεια. Έχουμε ήδη κρούσματα υποσιτισμού στην Ελλάδα! Σε μια χώρα που τα αγροτικά της προϊόντα υπερεπαρκούν για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της κι όχι μόνο!
Αν δεν ήταν τα συσσίτια και αν δεν υπήρχε μια στοιχειώδης αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών θα είχαμε καθημερινά θανάτους από πείνα! Αυτά έχει η παραμονή στο Ευρώ, με κάθε κόστος. Το κόστος είναι οι ανθρώπινες ζωές.
Ειδικά για την ανεργία, τα προγράμματα που εξαγγέλλετε με υπερηφάνεια, ήδη γίνονται εδώ και κάτι χρόνια. Επιτέλους, ας σας ενημερώσει κάποιος λακές σας. Πόση γελοιοποίηση να αντέξει το γυαλί της TV; Θα ραγίσει...
Επιπλέον τα ΕΣΠΑ, τα κονδύλια δηλαδή, θα είναι μειωμένα κατά δυο δισεκατομμύρια ευρώ (2.000.000.000,00€)! 

Πως στον κόρακα, θα καταφέρετε με δυο δις λιγότερα να κάνετε ότι δεν κάνατε όλα αυτά τα χρόνια;
Επιπλέον βάζουν χέρι στις καταθέσεις και τα σπίτια των πολιτών, αλλά απαγόρευσαν κάθε αναφορά, γιατί «τσουρουφλίζει» το θέμα. Αντ' αυτού, θα σπιλώνουν όλα τα στελέχη της Αριστεράς.

Όταν λοιπόν γίδια γαλάζια, θα σας παίρνουν τις καταθέσεις στην Τράπεζα και θα σας στέλνουν το χαρτί έξωσης, μαζί μ' αυτό θα σας έχουν μια φωτογραφία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν τρομοκράτη και θα σου λεν: Ναι σε κλέβουμε, ναι σου παίρνουμε το σπίτι, αλλά το τάδε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε με κόκκινο...

Δε θα αναφέρω το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας νησιών, αιγιαλού, βουνών, ΔΕΚΟ... θα πω μόνο τα άμεσα για την τσέπη μας. Ετοιμάζουν νέα μέτρα. Μέτρα μείωσης μισθού. Είναι σίγουρο, εφόσον μάλιστα δεσμευτήκαν, ότι δεν θα το κάνουν. 
Το προβλέπει το μνημόνιο, το υπέγραψαν, είναι εντολή της Τρόικα. Να πω κι άλλα για αυτό; 
Δε χρειάζεται...

Θα καταργήσουν ορισμένους νόμους που «ενοχλούν». Λαγός ο μπουμπούκος σήμερα μυξόκλαιγε για τον εμίρη του Κατάρ. Καλά ρε Άδωνη, άμα λυπάσαι τόσο και σου λείπει, πάρε την Ευγένεια και πήγαινε εκεί. Άκουσα ζητάνε ευνούχο, που θα περιποιείται τις καμήλες. Απαραίτητο προσόν η τσιριχτή φωνή, για να ακούν δυο γέρικα ζώα.            

Τι είπε: 
Ότι η γραφειοκρατία και ορισμένοι νόμοι δασικοί, αυτοί που εμποδίζουν να χτίζεις σε δάσος, τους χαλάνε. Φυσικά δε τα είπε μόνο για τον εμίρη. Τα είπε και για τον κακομοίρη τον Μπόμπολα. Και κάθε έναν που θέλει να κάνει οικόπεδο και χωματερή τα δάση. Ξέχνα λοιπόν και την έξοδο στο κοντινό δασάκι...

Παρεμπιπτόντως γιατί ακούγονται πολλές αρλούμπες: Είναι καθήκον της Ελληνικής Πολιτείας να βάλει νερό στους κατοίκους των άνυδρων περιοχών. Αν είναι του εμίρη, να κάνουν οι κάτοικοι ένωση με το Κατάρ κι όχι με την Ελλάδα. Από άποψη φορολογίας συμφέρει πολύ. Κι όσο για ανθρώπινα δικαιώματα, τα ίδια περίπου, συν το ότι οι δικοί μας εμίρηδες είναι διεφθαρμένοι σαδιστές. Οπότε προμηθευτείτε κελεμπίες...

Είχαν πει, ότι θα καταργήσουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Βάζουν κι άλλο φόρο στα ακίνητα για να πληρώνουν κι όσοι δεν έχουν ρεύμα. Είπαν ανάπτυξη έφεραν κι άλλα λουκέτα. Είπαν δουλειές έφεραν ανεργία και δουλεία. Καλά εδώ, επειδή δουλειά – δουλεία μοιάζουν, μπορεί ν’ ακούσαμε λάθος. Είπαν δε θα απολυθεί κανείς κι απολύονται όλοι όσοι έχουν δουλειά. Οι μόνοι που δεν κινδυνεύουν μ' απόλυση είναι οι άνεργοι.

Είπαν διαφάνεια έφεραν διαφθορά, συμβούλους, κουμπάρους, συγγενείς και άλλους απατεώνες που πλιατσικολογούν το δημόσιο. Είπαν θα σας πάρουν τα σπίτια και τις καταθέσεις οι Αριστεροί. Μας πρόλαβαν οι δεξιοί! Χα, χα!

Μάλλον μπαίνουμε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Δεν αντέχουν οι ίδιοι ο ένας τον άλλο. Τα όρια της οικονομίας έχουν ήδη ξεπεραστεί, δεν μπορούν να κατέβουν λέγοντας τα ίδια, θα φάνε πολύ ξύλο (αν κι ότι να πουν τώρα, δεν το γλυτώνουν), καλλιεργούν λοιπόν ψεύτικες προσδοκίες ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ πριν την απεργία.

Όποιος τους πιστεύει ακόμα, θέλει ψυχίατρο. Σήμερα τους ακούσαμε στα κανάλια.

ΑΥΡΙΟ, 20 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ, 

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.