# #

22 Φεβ 2013

Η επιστροφή του... βλακός


Η επιστροφή του βλακός

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το μεγαλοφυές σχέδιο του "Νομάρχη της καρδιάς τους", Παναγιώτη Ψωμιάδη, που αφορά την... καθόλου αναμενόμενη μετεξέλιξη του ομίλου προβληματικού, συγνώμη προβληματισμού, ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, σε πολιτικό κόμμα.

Όπως καταλαβαίνετε φίλες και φίλοι, η ανάπτυξη που μας έταξε ο μεγάλος ηγέτης Αντώνης Βίσσης Σαμαράς, είναι γεγονός, καθώς βαρόμετρο της ανάπτυξης, είναι η οικοδομή και η νέα πολυκατοικία της νέας δημοκρατίας, πρόκειται να αποτελέσει μια εργασιακή όαση στον πληγωμένο κλάδο.

Αυτές τις μέρες, ο Πανίκας έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με γνωστά πρόσωπα κοινής ιδεολογίας και αντίληψης, όπως ο Εθνικός Σταρ, η Έφη Σαρρή, ο Ταμπάκης και ένα πολύ γρήγορο σαλιγκάρι, ενώ ακούγεται, πως έχει κάνει κρούση και σε άτομα της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς, όπως ο Ντ'Αρτανιάν, ο Κάπταιν Αμέρικα και ο..
Μανώλης Καψής.

Όπως μαρτυρά ο ίδιος, το κόμμα θα είναι έτοιμο μέχρι το Πάσχα και λογικά ο ίδιος θα βγει εκείνη την περίοδο και θα συγκρίνει την ανάσταση του Χριστού με αυτή της Ελλάδας, την επάνοδο του Καραμανλή με την άνοδο του Χριστού στους ουρανούς και πολλά άλλα τέτοια εξαιρετικά αστεία πράγματα.

Τέλος, θα ψάλει και το τη Υπερμάχω. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.