# #

3 Δεκ 2012

Ζήτημα ολίγων ετών η Κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Ρωμιούς...!!!

...«Ε, ας ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά…».










Το ξέρω ότι εμένα δεν με πιστεύετε. Όμως καλά εμένα.

Αλλά τον μεγάλο ...
προφήτη του Γιαχβέ τον οσονούπω όσιο Παΐσιο, ούτε αυτόν δεν τον πιστεύεται, ρε ζωντόβολα, που είπε ότι «Όταν θα δείτε οι Τούρκοι να χτίζουν τις δικές μας εκκλησίες, να ξέρετε ότι τις χτίζουν, για να πάμε εμείς μέσα».

Για διαβάστε την είδηση: «Οı τούρκοι ξεκινούν την ανακαίνιση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, αμέσως μετά την ανακαίνιση η οποία είχε διαρκέσει 17 ολόκληρα χρόνια».
Ακόμα νομίζετε ότι κάνω πλάκα; Να, λοιπόν η εγκυρότητα των πληροφοριών, από αδιαμφισβήτητη Ορθόδοξη πηγή, η οποία αποκλείεται να κατέθεσε τις ως άνω πληροφορίες δίχως την έγκριση του Αγίου Πνεύματος του Θεού της του σύμπαντος Κόσμου Γιαχβέ: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2012/11/blog-post_3924.html:

Οι Τούρκοι ανακαινίζουν την Αγία Σοφία!


Γ.Θ :  Τι έλεγε ο Γέροντας;
«Όταν θα δείτε οι Τούρκοι να χτίζουν τις δικές μας εκκλησίες, να ξέρετε ότι τις χτίζουν, για να πάμε εμείς μέσα»
Ε, ας ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά…Oı τούρκοι ξεκινούν την ανακαίνιση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, αμέσως μετά την ανακαίνιση η οποία είχε διαρκέσει 17 ολόκληρα χρόνια!
Ο αναπληρωτής διευθυντής του «Μουσείου της Αγίας Σοφίας» Χαγριουλάχ Τζενγκίζ μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, ανέφερε πως πολλά σημεία θα υπάρξουν σημαντικές παρεμβάσεις «και σε Βυζαντινά σημεία αλλά και σε πολλά σημεία που είχαν προστεθεί επι Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»
«Αυτή τη στιγμή τα σημεία τα οποία έχουν πάθει μεγάλη ζημιά είναι η βόρεια, και δυτική πλευρά. Τα σχέδια της ανακαίνισης πήραν χρόνο να ετοιμαστούν και ξεκινάμε άμεσα» δηλώνει ο Τζενγκίζ.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως το έργο της ανακαίνισης της Αγίας Σοφίας θα διαρκέσει 600 ημέρες και θα κοστίσει περίπου 12 εκατομμύρια λίρες δηλαδή περίπου 5 εκατομμύρια Ευρώ.
«Δεν φοβόμαστε το κόστος καθώς προσπαθούμε να κρατήσουμε την Αγία Σοφία όρθια άλλα 1500 χρόνια καθώς η ιστορία της ξεκινά εδώ και 1500 χρόνια» αναφέρει ο Τζενγκίζ.Ας ευχηθούμε οι παρεμβάσεις να μην μετατρέψουν τον βυζαντινό αυτό ναό, να μοιάζει ακόμη περισσότερο με τζαμί όπως είχε συμβεί με τις προηγούμενες παρεμβάσεις των Τούρκων.ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣhttp://www.onalert.gr/stories/toyrkoi-anakainizoyn-agia-sophia
***
Εντάξει τώρα. Ο.Κ.

Αλλά αυτή η εξέλιξη της κατάληψης της Πόλης έχει και συνέχεια, την οποία προσέθεσε μάλλον κάποιος φίλος του ιδιοκτήτη του μπλοκ κ. Γιώργου Θαλάσση, αμέσως κάτω από την χαρμόσυνη είδηση. Για δείτε την:

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΓΙΩΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ…

Δεν θα παρουμε μονο την Πολη, Γιωργο, αλλα και...

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ
ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΟ
Για το πώς θα πάρουμε την Πόλη  δεν το συζητάμε διότι είναι θέλημα θεού. Και «Τα αδύνατα παρ“ ανθρώποις δυνατά εστί παρά τω Θεώ». Λουκ. ιη΄ 27.
ΑΡΘΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
Πόσον πληθυσμό έχει η Κωνσταντινούπολη; Όσο σχεδόν ολόκληρη η ελληνική επικράτεια. Επομένως κάθε οικογένεια της ελληνικής επικράτειας τουλάχιστον από ένα διαμέρισμα στην Πόλη.
Με τα κτήματα και τα χωράφια τι θα γίνει; Συνολική της έκταση 780.580 km²,  μερικές εκατοντάδες στρέμματα γης στον καθένα Ρωμιό, να πούμε.
Και από τα 70 εκατομμύρια Τούρκων, δέκα Τούρκοι δούλοι στον κάθε Ρωμιό! Σαράντα με πενήντα περίπου δηλαδή στην κάθε οικογένεια. Διότι δεν πιστεύω χριστιανοί άνθρωποι να θέλουν να ξεκάνουν τόσο κόσμο.

Τελικά στο τσερβέλο του βλακός Ρωμιού με τίποτε δεν χωρά το γεγονός ότι ολάκερος ο κόσμος δεν γίνεται να περιφέρεται γύρω από το ηλίθιο άτομό του και προ παντός γύρω από τις σαχλές του ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.