# #

23 Δεκ 2012

Οι δύο βίλλες...



...

1 σχόλιο:

  1. Η κατάληψη Βίλα Αμάλία πέρα από αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος εκδηλώσεων, λειτουργούσε και ως σπίτι για όσους είχαν πολιτικά επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο στέγασης. Ένα κτήριο παραμελημένο που κάποια άτομα μπήκαν μέσα και με προσωπικό κόπο, χρόνο και χρήμα του έδωσαν ζωή, ανεγείροντας για 23 χρόνια, έναν φάρο αντίστασης στο μητροπολιτικό χάος. Η ίδια η θέση της έχει κομβική σημασία, καθώς βρίσκεται στα όρια του Αγ. Παντελεήμονα – περιοχή δράσης των νεοναζί – και συχνά λειτουργούσε ως ανάχωμα στις επιθέσεις τους, μέσω της άμεσης αντιπαράθεσης μαζί τους.

    Ο υπουργίσκος Προ.Πο. (είπαμε, Προστασία Πολυεθνικών) ουρλιάζει στις συνεντεύξεις τύπου ότι θα πατάξει τον εσωτερικό εχθρό, ελπίζοντας να σπείρει το φόβο της ωμής καταστολής σε όσους αντιστέκονται στην οικονομική πολιτική τους και στην εκμετάλλευση των ζωών τους. Οι επιθέσεις τους δεν μας φοβίζουν, φουντώνουν το μίσος μας για την «δημοκρατία» τους και το πάθος μας για αγώνα.

    Η κατάληψη Βίλα Αμαλία δεν είναι τα ντουβάρια, είναι οι ιδέες που γεννιούνται στις καρδιές μας και ο αγώνας για έναν κόσμο ελευθερίας.



    Η΄ στους δρόμους του αγώνα ή στις βιτρίνες της αποβλάκωσης και τους καναπέδες του συμβιβασμού

    Αλληλεγγύη στις συντρόφισσες και στους συντρόφους καταληψίες που αιχμαλωτίστηκαν κατά την εκκένωση.

    Αλληλεγγύη στην κατάληψη Βίλα Αμαλία

    Εγκληματικά κέντρα είναι η βουλή και οι βίλες των αφεντικών-ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.