# #

26 Δεκ 2012

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ....βίντεο



...

...ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ- ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
    Συμπατριώτες.
    Ζούμε στιγμές μοναδικές μέσα σε ένα κόσμο που μάχεται να επιβιώσει. Η πατρίδα μας βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, αφού επί χρόνια ‘’κυβερνούσε’’ το πολιτικό κόστος και όχι οι πολιτικοί.
    Ζήσαμε καταστάσεις και φαινόμενα απερίγραπτα και δυστυχώς οι πληγές είναι ακόμη ανοικτές.
    Ζήσαμε στιγμές όπου η πολιτική είχε παραχωρήσει τη θέση της στην παραπολιτική και στην ατέρμονα ρουσφετολογία. 200.000 προσλήψεις σε τέσσερα χρόνια ,όταν το έλλειμμα είχε ξεπεράσει κάθε κόκκινη γραμμή. Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ 30 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ. για να μη πτωχεύσουμε. Για να μη σβήσουμε από το χάρτη της ιστορικής μας παρουσίας.
    Και τότε δείξαμε, όλες τις άσχημες πλευρές ενός πολιτικού συστήματος που εν ονόματι της εξουσίας, θυσίαζε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και αντί να συσστρατευθούμε και να αγωνισθούμε όλοι μαζί, ‘’κάποιοι’’ έκαναν βρόμικο και αντεθνικό αγώνα ταχύτητας για να ..αρπάξουν την πολυθρόνα της εξουσίας, ενός κράτους που αιμορραγούσε μέχρι θανάτου !...
    Ό,τι και να λένε οι εκπρόσωποι της φαυλοκρατίας, με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, οι Έλληνες καταφέραμε επί δύο χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρώ, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε λιποτακτήσει, όταν όλοι στο εξωτερικό μας είχαν τελειωμένους και όταν κανονικά η Ελλάδα, ο κάθε Έλληνας, θα είχε ζήσει την εθνική τραγωδία της βίαιης χρεοκοπίας από το Μάϊο του 2010.
    Και μάλιστα, τα καταφέραμε στις χειρότερες δυνατές συνθήκες.
    Με το πρωτογενές έλλειμμα στα 25 και όχι στα 4-5 δις ευρώ, που καταφέραμε να είναι σήμερα, με πολιτική σύγκρουση στην Ελλάδα για τις μεγάλες και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, την οποία πρωτίστως καλλιεργούσαν όσοι σήμερα παριστάνουν τους τιμητές, χωρίς κυβερνητική συνεργασία, χωρίς Ολάντ, χωρίς Μόντι στην ΕΕ.
    Χωρίς μια επιθετικά δραστήρια ΕΚΤ στις αγορές ομολόγων, χωρίς την κατανόηση ότι το πρόβλημα δεν είναι απλά η Ελλάδα αλλά οι αδυναμίες της ευρωζώνης.
    Σήμερα δεν υπάρχει καλόπιστος Έλληνας που να μην αναγνωρίζει, τον αγώνα, τη θυσία , την αγάπη του Γιώργου Παπανδρέου για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
    Σήμερα ΟΛΟΙ γνωρίζουν, είτε το παραδέχονται είτε όχι, ότι Το Πασόκ και ο Γιώργος Παπανδρέου έσωσαν την Ελλάδα από την πιο δύσκολη θέση που βρέθηκε ποτέ.
    Το Πασόκ, εμείς οι φίλοι του, υποσχόμαστε να σας ενημερώνουμε ΠΛΗΡΩΣ, υπεύθυνα και με πλήρη συνείδηση , ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας , που να μη γνωρίζει την αλήθεια, ανεξάρτητα αν ψηφίζει Πασοκ ή όχι.
    Ευχόμαστε σε όλους ‘’ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ’’
    Ν.ΒΡΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.