# #

27 Δεκ 2012

Guardian: Όσο οι Έλληνες ψηφίζουν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον, Ελλάδα και Ευρώπη θα μείνουν για πολλά χρόνια στην ίδια κατάσταση!


Athens flag day by Aris Messinis
Guardian: Η «ημέρα της σημαίας» στην Αθήνα. Φωτογραφία του Aris Messinis
Η παραπάνω φωτογραφία αναδείχτηκε από το Guardian ως μία από τις 19 καλύτερες φωτογραφίες του 2012. Ιδιαίτερο, όμως, ενδιαφέρον έχει ο συνοδευτικός σχολιασμός που παραθέτει η υπεύθυνη για τη στήλη δημοσιογράφος, Sarah Gilbert:
«Πρόκειται για την τελευταία προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, δηλαδή του αρχηγού του ελληνικού συντηρητικού κόμματος, πριν από την εκλογική του νίκη τον Ιούνιο. Μπορείτε να δείτε τον ενθουσιασμό των νεαρών υποστηρικτών που κυματίζουν τις σημαίες τους και ανάβουν τους πυρσούς τους. Ο φωτισμός ήταν καλός και δίνει μία όμορφη φωτογραφία, όμως όταν την κοιτάζω βλέπω κάτι διαφορετικό:
 Βλέπω ότι ο ελληνικός λαός συνεχίζει να υποστηρίζει ένα παλαιό στυλ κομματικής πολιτικής, όταν όλοι χρειαζόμαστε εκεί κάτι καινούργιο. Η πλειοψηφία των ανθρώπων στην Ελλάδα ψηφίζει για το προσωπικό της συμφέρον και όχι για το συμφέρον της χώρας. Αν αυτό δεν αλλάξει, θα παραμείνουμε στην ίδια κατάσταση για χρόνια.»
guardian_greece

6 σχόλια:

  1. Πράγματι είναι μια θλιβερή αλήθεια, μεγάλο μέρος ψηφοφόρων ψηφίζουν για να βολέψουν τα παιδιά τους στο δημόσιο και μια άλλη ομάδα ψηφίζει από μίσος για κάθε τι Ελληνικό λόγο συμμοριτοπολέμου.
    Τελευταία μέσα από στάχτες και αποκαΐδια ξεπήδησε και το πατριωτικό κίνημα Χρήση Αυγή! Για όσους ενοχλούνται, θα πρέπει να μάθουν ότι έχουμε δημοκρατία και όχι totalitarian κομμουνισμό.
    Δεν μπορεί η ΝΔ να φέρει την αλλαγή, γιατί κάνει κομματικό αγώνα και σκύβει στις διαταγές του κεφαλαίου, η αριστερά επενδύει στην εξαθλίωση της χώρας για να κερδίσει ψήφους και το πασοκ είναι η φωλιά τον αρπαχτικών!
    Μονο με την Χρυσή Αυγή σαν δυνατή αντιπολίτευση (20%) θα μπούν στην φυλακή κλέφτες και τρομοκράτες και θα εκδιωχθεί η αφροασιατική ακρίδα.
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών , λοιπόν!!!
      Στην Σουηδία τους δερνουν τους ξένους;

      Διαγραφή
  2. Ελλάς Ελλήνων Εθνικών!

    Στη Σουηδία τους διώχνουν τους ξένους που δεν εκπληρούν προϋποθέσεις, όπως σε όλο τον κόσμο!

    Στην Ελλάδα όπου οι ανθέλληνες άναρχοκομμουνιστές έχουν εξουσίες, παρά τα εκτ εξαθλιωμένων και εγκληματιών λαθραίων, εκκλησία και κουκουέδες λένε φέρτε και άλλους, ανοίξτε τα σύνορα!

    Δεν μπορώ να σε καταλάβω, πως μπορείς να δηλώνεις Έλληνας και να είσαι υπέρ των λαθραίων! Δεν το βλέπεις ότι είναι κατακτητές μας?
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yπερ των λαθραίων μεταναστων είναι αυτοί που κυβερνάνε...Αυτοί τους έφεραν εδώ , και συνεχίζουν...
      Η γνώμη σου είναι ότι πρέπει όμως να τους δολοφονήσουμε;
      Στην σουηδία έχουν νόμους και τους τηρούνε...
      Εδώ ποιοι κάνουν κουμάντο όλα τα χρόνια;

      Μήπως τάχα δεν γνωρίζεις ότι έφεραν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα για να ρίξουν τα μεροκάματα και να διχάσουν τον λαό;
      Ή μήπως δεν γνωρίζεις ότι την ωρα που οι δημοσιοκάφροι των καναλιών , λόγω της Χ.Α., ασχολούνται με το μεταναστευτικό , οι πουλημένοι εφιάλτες περνάνε νομοσχέδια αντισυνταγματικά σε βάρος του λαού και της χώρας ξεπουλώντας ότι κερδοφοφόρο υπάρχει στην Ελλάδα, όλο τον πλούτο στους παγκόσμιους κυβερνήτες (οι γερμανοί είναι απλώς υπάλληλοί τους);

      Διαγραφή
  3. Το βιολί βιολάκι τα ανεγκέφαλα ανθρωποειδή. Οι λαθρομετανάστες μπλα μπλα, ο εχθρός της Ελλάδας. Μισή λέξη για την ξένη κατοχή και τους Γερμανούς τοκογλύφους. Οι ξένες δυνάμεις ελέγχουν τη χώρα, αλωνίζουν, διατάζουν, μόνο στρατό που δεν έχουν στείλει κι αυτοί εκεί στον αγώνα εναντίον των λιγδιάριδων μεταναστών. Α! και να μοιράσουν κανένα μακαρόνι στους άνεργους. Μωρέ κάτι πατριώτες!
    Άι σιχτίρ, ρε, που αν είμαστε μουσουλμανική χώρα, τώρα όλοι εσείς οι αγράμματοι/ ανεγκέφαλοι της ΧΑ θα είχατε γίνει ισλαμοφασίστες μουτζαχεντίν και θα θέλατε να αλώσετε τη χώρα με το Νόμο της Σαρία και τις χατζάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν γίνεται να κάνουμε συζήτηση και να τα εξισώνουμε όλα
    γιατί ετσι μας ταιριάζει!

    Συμφωνώ μαζί σου ότι πασοκ και νδ άνοιξαν τα σύνορα. Σήμερα η νδ κάνει κάποιες κινήσεις (για να σταματήσει το ρεύμα προς X.A.), αλλά τα άναρχοκομμουνιστικά προδοτικά κόμματα, αντιτίθονται!

    Το επίσημο καταστατικό του σύριζα μιλάει για μονιμοποιήσεις όλων των λαθραίων, δικαιώματα σε ταμεία ανεργίας, δικαίωμα να φέρουν τους συγγενείς τους! E όχι ρε γαμώτο! Έλληνες είναι αυτοί? Έχουμε 1,5 εκτ ανέργους και 2 εκτ λαθραίους!

    Κανείς δεν είπε να τους δολοφονήσουμε, εσύ, η αριστερά και οι σιωνιστές τα λένε αυτά, αλλα πρέπει να φύγουν! Έχουμε νόμους? Υπάρχει κράτος στον κόσμο που αφήνει τους λαθραίους να κυκλοφορούν ελευθερα?

    Η Σουηδία καθώς όλες οι χώρες σε είπα, τους φυλακίζουν και το συντομότερο δυνατόν τους ξαποστέλνουν.

    Και εφόσον ο καπιταλισμός όπως λες έφερε τους λαθραίους για να ρίξουν τα μεροκάματα του εργάτη, γιατί το δέχεσαι? φασκεις αντιφάσκεις φιλε μου.
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.