# #

27 Δεκ 2012

Ο Ιερώνυμος πήγε στις Φυλακές Κορυδαλλού — Δεν γνωρίζουμε γιατί τον άφησαν να ….φύγει….


ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ -ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ
  === Στους VIP του Κορυδαλλού ο Ιερώνυμος: 
Είδε Λαυρεντιάδη και Άκη
  === Την 6η πτέρυγα των φυλακών κορυδαλλού εκεί που κρατούνται οι VIP όπως οι Λ. Λαυρεντιάδης, Άκης Τσοχατζόπουλος, Λ. Γαβαλάς και πολλοί επιχειρηματίες επισκέφθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος.
  === Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τέλεσε μία σύντομη δέηση στο μικρό εκκλησάκι του σωφρονιστικού καταστήματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγη ώρα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους κρατούμενους και να τους δώσει τις ευχές του.
=== Κατά πληροφορίες, ο κ. Ιερώνυμος είπε στους...
τρόφιμους των φυλακών Κορυδαλλού να σταθούν δυνατοί σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνούν μέσα στις φυλακές, δοκιμασία που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη την περίοδο των εορτών.
  === Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών, αφού ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας στήριζε το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας και κατά συνέπεια γνωριζόταν με τον κ. Ιερώνυμο.
  === Αναρτήθηκε από Opinion Post – inews.gr
=== «ΚΑΚΙΕΣ» ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
1.— Άγνωστο παραμένει αν υποσχέθηκε στον Λαυρεντιάδη και σε όποιον άλλο φυλακισμένο χορηγό του, αν θα επιστρέψει το μαύρο χρήμα που έχει εισπράξει, ή έστω ένα μέρος, ή έστω με δόσεις.
2.— Δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι, για τους οποίους του επετράπει να φύγει από τον Κορυδαλλό.
3.— Δεν εξεδήλωσε ενδιαφέρον, να επισκεφθεί, έστω και έναν, από τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ, που κρατούνται σε άλλη πτέρυγα της φυλακής Κορυδαλλού.
4.— Ούτε που διανοήθηκε να μάθει, κατά που πέφτουν, τα Πετράλωνα, το Ρουφ, ο Ταύρος, το Αιγάλεω, η Δραπετσώνα,….. Μάλλον φοβήθηκε μη θεωρηθεί ότι κάνει εισπήδηση στα χωράφια άλλης (?????) μητρόπολης…..

3 σχόλια:

  1. Να βγάλουν τα μαύρα φουστάνια και τα καλυμαφια και να να ντυθούν σαν άνθρωποι επιτέλους!
    Θα μου πεις, υπάρχει κίνδυνος να είναι ορατές οι σαπιοκοιλιές τους!

    Ας κάνουν νηστείες λοιπόν και να γ@μάνε και λίγο...

    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι ηξεραν οι τουρκοι και τους κρεμαγαν στις πλατειες.η μεγαλυτερη πληγη του ελληνισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.