20 Δεκ 2012

Πρώην Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών απαντά στον πρώην Γερμανό Πρέσβυ για την Ελληνικότατη Μακεδονία

Ανασύρουμε και αναδημοσιεύουμε το άρθρο....ως απάντηση σε δούλους ξένων συμφερόντων, προσπαθώντας να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ...ελέφαντες !!!
Αριστοφάνης

Με αφορμή  την ανάρτηση σας, σχετικά με την ελληνικότητα της Μακεδονίας σας, παραθέτω το παρακάτω ντοκουμέντο που έχει την υπογραφή του πρώην αμερικανού ΥΠΕΞ Stettinius, o οποίος στις 26-12-1944, κυκλοφόρησε μια εγκύκλιο προς τις διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, με αφορμή την ανακήρυξη από τον Τίτο το 1944, της περιοχής των Σκοπίων ως «Ομόσπονδη Δημοκρατία της Μακεδονίας», η οποία μέχρι τότε ονομαζόταν «Vardarska»,  όπου με σχεδόν προφητική αλλά...
και ρεαλιστική εκτίμηση έγραφε:

1ον. Εντεινόμενη προπαγάνδα για αυτόνομη Μακεδονία, αποβλέπει σε προσάρτηση Ελληνικών εδαφών.
2ον. Κάθε συζήτηση περί «Μακεδονικού Έθνους», «Μακεδονικής γης» ή «Μακεδονικής ταυτότητας» είναι αβάσιμη δημαγωγία , κ.τ.λ.

Αυτά για να ανοίξουν τα μάτια τους οι διπλωμάτες μας(και όχι μόνο) που μάλλον θα πρέπει να ανασύρουν αυτή την εγκύκλιο από τα ντουλάπια τους, και να την «τρίβουν στις μούρες» όλων (ελλήνων και ξένων) όσων προσπαθούν με πλαστά στοιχεία και εν ονόματι της νέας τάξης πραγμάτων, να επιβάλουν λύσεις επιζήμιες για την χώρα μας και εις βάρος της ελληνικότατης Μακεδονίας μας.
Ιδού σε φωτοτυπία το πρωτότυπο έγγραφο, για να μη αμφισβητήσει κάποιος νεοταξίτης ότι κάνουμε προπαγάνδα .
Αμάν πια.


ΕΛΛΗΝΑΣ
Αναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.