18 Δεκ 2012

Χέρι - χέρι η αστυνομία με τον Μπόμπολα στις Σκουριές


Με αυτοκίνητα της εταιρείας του Μπόμπολα μετακινούνται οι αστυνομικοί στις Σκουριές. Δεν μας προκαλεί, βέβαια, καμιά ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά περιμέναμε τουλάχιστον να κρατηθούν κάποια προσχήματα. 

Το θράσος τόσο του Μπόμπολα, όσο και της κυβέρνησης (με συγκεκριμένες ευθύνες στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης) δεν έχει όρια. 

Kυριακή 9-12-2012: Δύο Ορειβατικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης (Ορειβατική και Αναρριχητική Λέσχη & ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος) διοργανώνουν πεζοπορεία στις Σκουριές Μ. Παναγίας για να θαυμάσουν το μοναδικό φυσικό κάλλος της ΒΑ Χαλκιδικής.
Η κυκλική πορεία μήκους 21 χλμ που ακολουθούν περνάει από τις Σκουριές, από τις μπάρες, τα συρματοπλέγματα, τις πινακίδες “Στοπ! Μην προχωράτε!”, τους γνωστούς σεκιουριτάδες, μερικές διμοιρίες ΜΑΤ – συνηθισμένο φαινόμενο σ’αυτό το βουνό – και…άλλες μονάδες της αστυνομίας ονόματι Ο.Π.Κ.Ε. που ήταν εκεί με αυτοκίνητα της HELLAS GOLD!!! 

Τα Ο.Π.Κ.Ε. είναι “Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος” και προφανώς ήταν εκεί για να συνδράμουν τα ΜΑΤ στην αντιμετώπιση των επικίνδυνων πεζοπόρων τρομοκρατών. Σε ερώτηση των έκπληκτων ορειβατών για τα αυτοκίνητα της ιδιωτικής εταιρείας η απάντηση ήταν “Δεν είχαμε αυτοκίνητα για να έρθουμε”!!!

Σαν εργαστήρι δοκιμής νέων μορφών διαπλοκής κράτους και ιδιωτικών συμφερόντων μοιάζει πια η Χαλκιδική. Ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα δεν τηρούνται πια. Για όποιον δεν το κατάλαβε, σ’αυτή τη γωνιά της Ελλάδας έχουμε ήδη ένα “corporate state”. Πρωτοπορία!
left.gr

Οι φωτογραφίες είναι από το soshalkidiki.wordpress.com

 


 


 


 


 


 
Πηγή: antigoldgreece.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.