# #

19 Δεκ 2012

Μαντάμ Σουσού…(ένας ξοφλημένος πολιτικός άνδρας 74 ετών)




Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού αναστάτωσε όλα τα θηλυκά του πλανήτη εμφανιζόμενος με μπουρνούζι που κάλυπτε το καλοσχηματισμένο και κολασμένο κορμί του, έκανε σήμερα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα -μέσω του Twitter- και τον χλευάζει. 

Ουσιαστικά, ο Θεόδωρος Πάγκαλος αφήνει να εννοηθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι αμόρφωτος. 




Κάποιοι πιστεύουν πως ο Θεόδωρος Πάγκαλος κάνει πολιτική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. 
Κάνουν λάθος. 

Πίσω από τους χαρακτηρισμούς του Θεόδωρου Πάγκαλου για τον Αλέξη Τσίπρα κρύβεται ο...
φθόνος. 
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πιστεύει πως είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο -τόσο έξυπνος που ηττήθηκε στις δημοτικές εκλογές από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο- και δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα πως θα γίνει πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και δεν έγινε ο ίδιος που είναι διάνοια. 

Επίσης, ο κ. Πάγκαλος είναι ένας ξοφλημένος πολιτικός άνδρας 74 ετών -και είναι θαύμα ότι ζει ακόμα γιατί οι θεόχοντροι, συνήθως, δεν ζουν πολλά χρόνια-, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι μόλις 38 ετών. 

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος -που πριν γίνει σοσιαλιστής ήταν κομμουνιστής- είναι τόσο έξαλλος με το σουξέ του Αλέξη Τσίπρα που καταφεύγει σε έναν άκρατο μικροαστισμό και σχεδόν του καταλογίζει πως δεν ξέρει γαλλικά και πιάνο. 

 ο φοβερό και τρομερό παιδί του ΠΑΣΟΚ γέρασε και έγινε Μαντάμ Σουσού. 

Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω αναλύσεις στον φθόνο που νιώθει ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τον Αλέξη Τσίπρα. Τον αποδίδει πολύ παραστατικά η διπλανή φωτογραφία. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι η Σοφία Λόρεν – αν και το στήθος του είναι πιο μεγάλο από της Τζέιν Μάνσφιλντ.





http://pitsirikos.net

1 σχόλιο:

  1. Έχεις τίποτα με τους χονδρούς;
    Μήπως σε ¨πάτησε¨κανένας;
    Τον Τσίπρα τον έχεις για μορφωμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.