# #

22 Δεκ 2012

Κάθε λυσσασμένος λυκάνθρωπος θα ζήλευε τα χαρίσματά σου ...Θάνο μου !!!


Κράξιμο στον Πλεύρη....

«Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε πως δέχθηκε επίθεση στα δικαστήρια με αφορμή τη Βίλα Αμαλία. Σε ανάρτησή του αναφέρει: "για μια ακόμη φορά αντιεξουσιαστές μου επιτέθηκαν στα δικαστήρια λόγω Βίλας Αμαλία. Ελπίζω αυτός που με έφτυσε να έχει κάνει εμβόλια". Ο Θάνος Πλεύρης βρισκόταν στα δουλειά στα δικαστήρια, όπου είχαν συγκεντρωθεί και αντιεξουσιαστές για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες από την χθεσινή επιχείρηση στη "Βίλα Αμαλία".» Από καθεστωτικό μέσο ενημέρωσης.

Συγχαρητήρια στον κόσμο που αγωνίζεται και δεν τρώει το κουτόχορτο. Η ώρα της απαλλαγής από τέτοια «μπουμπούκια» πλησιάζει. 

Όσο για τον «κηφήνα» να του πω δυο λόγια, επειδή τον «αγαπάω»:

Θάνο μου. Τι κακό  είναι αυτό που σε βρήκε. Πρώτα σε κυνηγούν οι πρώην ψηφοφόροι  σου (του Λαγός), μετά σε δέρνει, εσένα, το λοχία των ειδικών δυνάμεων, ο Κασσιδιάρης...

Τώρα όμως, το παρεξήγησες το πράγμα. Για να μη σε ματιάσουν σε φτύσανε, «ομορφάντρα μου».... 

Για τα καλά που έκανες. 

Ξέρεις, τα μνημόσυνα που ψήφισες, τις τούμπες πριν τις εκλογές και μετά, τον τρόπο ζωής σας με τα προνόμια, αυτά που έχεις πει κατά καιρούς, το μίσος για τους μετανάστες, τη βία και την καταστολή που προπαγανδίζεις, φυσικά και για την άδικη - ύπουλη - ελεεινή επίθεση που έγινε στη βίλα Αμαλία. 

Για όλα αυτά τα χαρίσματά σου, που θα ζήλευε κάθε λυσσασμένος λυκάνθρωπος.
Αν αυτός που σε έφτυσε έκανε εμβόλιο; Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά δεν νομίζω. Βλέπεις, χάρη και στη δική σου ψήφο, έχουν μείνει χωρίς εμβόλια παιδιά, χωρίς φάρμακα ασθενείς, χωρίς ρεύμα και στέγη άποροι, χωρίς σύνταξη ηλικιωμένοι, χωρίς μισθό εργαζόμενοι και χωρίς δουλειά οι νέοι.
Είναι όμως σίγουρα πιο καθαρός κι από τον πιο καθαρό πολιτικό. Δε ζέχνει σαν δημοσιογράφος ή βουλευτής, που είναι βουτηγμένος στο βόθρο της τρομοκράτησης και του ψέματος. Που προσπαθεί να σκεπάσει τη μυρωδιά της απάτης με τα ακριβά κοστούμια κι αρώματα.
Βλέπεις, ο κόσμος πλένεται με νερό και σαπούνι, ενώ τη μπόχα σας την ξεπλένουν τα κανάλια, (αν κι ανεπιτυχώς). Χώρια τις άλλες βρωμιές, όπως του Άκη για παράδειγμα, αλλά και πολλών συνεργατών της κυβέρνησης των τοκογλύφων.
Εσύ όμως, Θάνο μου, δεν πρέπει να ανησυχείς.  Ότι ήταν να κολλήσεις, το κόλλησες. Η βλακεία που δέρνει εσένα και τους ομοίους σου, είναι αγιάτρευτη. Επομένως τι σκας; Χειρότερα από στέλεχος της Νέας Δημοπρασίας γίνεται; Τι άλλο μεγαλύτερο κακό να σε βρει; 
Βγήκες έξω σήμερα. Την πάτησες κι εσύ με τους Μάγια. Είπες: Έγινε η συντέλεια, ας βγω κι εγώ επιτέλους.  Αμ δε. Την μόνη καταστροφή την έφερε ο Σαμαράς και τα δεκανίκια του. Κι ο φτωχός που έκοψαν τα λεφτά, ξέρει τον υπεύθυνο.
Την άλλη φορά λοιπόν πάρε μαζί ομπρέλα. Θα βρέξει σφαλιάρες...
ΥΓ: Είσαι πολύ τυχερός, το ξέρεις; Διαμαρτύρεσαι για μια ροχάλα, αλλά στο αμάξι του Αηδόνη ξέρεις τι πέταξαν; Ένα φορτίο φασίστες. Αποπατήματα, το ίδιο κάνει.

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.