# #

4 Ιουν 2012

Πρετεντέρης...Τζάμπα φάρμακα απαιτούν οι κακομαθημένοι καρκινοπαθείς, τζάμπα εμβόλια οι γονείς για τα παιδιά τους, τζάμπα σχολεία, τζάμπα...


Τζάμπα γλέντια ποθεί ο Έλληνας!

Αναδημοσίευση απο mao.gr
Την «ονειρεμένη χώρα του τζάμπα» τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ –σύμφωνα με τον Γιάννη Πρετεντέρη («Το Βήμα», 3.6.2012). 
Μια χώρα που θα την «πληρώνουν κάποιοι άλλοι», δηλαδή οι ξένοι, «οι οποίοι θα συνεχίσουν να μας χαρτζιλικώνουν διότι δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς την αφεντιά μας». 
Θα την πληρώνουν επίσης και οι πλούσιοι, όπως συνέβαινε στα χρόνια του Ρομπέν των Δασών.
Πάντα καίριος ο Γ.Π. 
Διάλεξε τη στιγμή που οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν το θράσος να ζητούν να μην πληρώνουν τα φάρμακά τους και δεν εννοούμε μια ποσοστιαία συμμετοχή, αλλά ολόκληρο το ποσό και, στη συνέχεια, να ταλαιπωρούνται επί εβδομάδες μέχρι να τους επιστραφούν τα χρήματά τους.

Τζάμπα φάρμακα απαιτούν οι κακομαθημένοι καρκινοπαθείς, τζάμπα εμβόλια οι γονείς για τα παιδιά τους, τζάμπα σχολεία, τζάμπα...
όλα.
Mάλιστα, κάποιες γυναίκες, που ισχυρίζονται ότι είναι άπορες, έχουν την απαίτηση ακόμα και τα παιδιά τους να φέρνουν στον κόσμο χωρίς να πληρώνουν το μαιευτήριο!

Κολλημένος με το «τζάμπα» ο Έλληνας. 
Ακριβώς πριν απο δύο χρόνια, όταν ο Δήμος Ελληνικού αγωνιζόταν για ελεύθερες, μη περιφραγμένες παραλίες, ο Γ.Π. έγραφε στα «Νέα» για το «τζάμπα γλέντι»:
«Δεν είναι ούτε ο πρώτος» -δηλαδή ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης- «ούτε ο τελευταίος, που τα τελευταία 35 χρόνια υποδύεται έναν ‘λαό’, ο οποίος δικαιούται τα πάντα χωρίς να πληρώνει τίποτα. Ούτε νοσοκομεία, ούτε σχολεία, ούτε παραλίες, ούτε διόδια…» 

Στη συνέχεια, αναρωτιέται ποιος φταίει περισσότερο που οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ. 
Όσοι λαδώθηκαν από τη Siemens ή μήπως «…όσοι προπαγανδίζουν την άποψη ότι η ζωή δεν είναι παρά ένα τσάμπα γλέντι;»

Τζάμπα γλέντι η υγεία, ο τοκετός, η παιδεία… 
Μήπως όσοι θάφτηκαν τζάμπα, με τα λεφτά των άλλων, πρέπει να βγουν από τον τάφους τους και να πληρώσουν για τον αέρα που πια δεν αναπνέουν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.