# #

9 Ιουν 2012

Ο...άντρακλας !!!


Η αρετή της απάθειας

Ο κ.Πάκης, είναι ο εμπνευστής της ληστείας των 50 εδρών. Η ληστεία είναι μεγαλύτερη αυτής του Νόμου Σκανδαλίδη (40 έδρες). 
Ναι, Σκανδαλίδης λέγεται αυτός που κατηγορήθηκε πως  χρέωνε τα προεκλογικά του τηλεφωνήματά στο Δήμο Αθήνας. 
Αυτός που διασώθηκε και επανεκλέχτηκε πανηγυρικά μαζί με τους Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη. 
Ναι Λοβέρδος είναι ο σταθερός χορηγός μεγάλων ποσών (με τα λεφτά μας) των ψευτοφιλανθρωπιών της Αρχιεπισκοπής της Εκκλησίας, που μέσω ηγετικών στελεχών της, ψηφίζει, ευλογεί, προπαγανδίζει υπέρ της  ‘Χρυσής Αυγής’. 
Ναι Χρυσοχοΐδης είναι αυτός που μαζί με το Λοβέρδο με τρόπο κατάφωρα παράνομο διέσυραν δυστυχισμένες γυναίκες ως οροθετικές πόρνες. 
Ο κ.Πάκης λοιπον παρέμεινε απαθής όση ώρα ο Κασιδιάρης σε κρίση παροξυσμού χτυπούσε τη Λιάνα Κανέλλη αφού πρώτα είχε πετάξει νερό στη Ρένα Δούρου.
Ελάχιστοι άνδρες θα είχαν την ψυχραιμία του κ.Πάκη στις φλέβες του οποίου θα πρέπει να κυκλοφορεί ...
χλιαρό νερό ή βυσσινάδα. Ο ίδιος από σεμνότητα δεν καυχήθηκε για την ψυχραιμία του, την οποία συνέκρινε με την ψυχραιμία της κας Δούρου (!):
«Δεν ήμουν μόνο εγώ ακίνητος. Και η κ. Δούρου δίπλα μου έμεινε ακίνητη και διάφοροι άλλοι. Δεύτερον ήταν στον “αέρα” όλη αυτή η ιστορία. Τρίτον, εάν κανείς επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή να αντιπαρατεθεί με τον συγκεκριμένο κύριο, το «κύριος» καθ’ υπερβολή, τότε θα μεταβαλλόταν ολόκληρο το στούντιο σε μια πάλη και θα επιβάρυνε πολύ το πολιτικό κλίμα…».

ΥΓ
Ο κ.Πάκης υπήρξε στενός συνεργάτης τ.part time πρωθυπουργού και αρχηγού κόμματος εκλογικών πελατών. 
Στη συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς παρουσία του επιτελάρχη κ.Πανίκα Ψωμιάδη (ένας χρόνος φυλάκιση με αναστολή), στέλεχος του κόμματος δηλώνει: 
«…θα είναι καθοριστικός ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ… 
Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν. …»
Του Αναγνώστη Λασκαράτου
 από Po

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.