# #

7 Ιουν 2012

Ρίνγκ στον ΑΝΤ1! Ο Κασιδιάρης χτύπησε την Κανέλλη και έριξε νερό στη Δούρου! Απίστευτες εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

7 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΩΣ, ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤPEΜΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΔΗ ΠΙΑΝΕΙ 12% ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ. ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναγνωριστε την γενοκτονια-δολοφονια των Ελληνων [Κρητη,Διστομο κλπ] απο τους γερμανους, απαρνηθειτε τον χιτλερ και θα λαβετε 15% των ψηφων.

    με ψεμματακια και συγκαλυψη των ΝΑΖΙ,ταγματασφαλιτων, γερμανοτσολιαδων Εθνικο Πατριωτικο Κομμα ΔΕΝ γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα το κάνουν Αμφιτρύωνα...Τους άκουσες κάπου να μιλάνε για Δίστομο...Για Έλληνες γενικώτερα που δολοφονήθηκαν από τους Γερμαναράδες?

      πως να το κάνουν ε???

      Διαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΡΑ, ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ θα χτυπούνε για όποιο αντιδρά ιδικά αν είναι το κυβερνητικό σχήμα της Νέας Δεξιάς {MONO AYTOYΣ ΣΥΜΠΑΘΕΊ} η τώρα η μετά Σαμαρά εποχής…

    Εδώ δέχτηκαν της κατοχικές επιτροπές Ραιχεμπαχ κ.τ.λ που τους βαφτίζουν ιδικούς συμβούλους λες και θέλεις ξένους -ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ- σύμβουλους ώστε να ασκήσεις κυβερνητική πολιτική..

    Προσωπικά έχω γράψει 1.000 φορές ότι θα χυθεί αίμα, κάποιοι δεν θα αντέξουνε και επειδή δεν ξέρουνε τι και ποίος είναι ο εχθρός απλώς θα βαρά ο ένας τον άλλο γιατί δεν ξέρει ότι ο εχθρός είναι μέσα στα κάστρα , ώστε να έλθουνε μετά να μας επιβάλουνε την ΤΑΞΗ δείτε τον καπετάν Αδωνη. Βοριδη, τον Πλευρη, τον Κασιδιάρη , τον Μιχαλολιάκο αυτοί θέλουνε την εθνική ηρεμία του ΛΑΟΥ; Κάθε μέρα προκαλούν από τα ΜΜΕ της εμφυλιακες καταστάσεις ..

    ΑΥΤΟI HTAN AYTOI EINAI ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΎ ΑΥΤΟΊ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΉ ΗΤΑΝ …


    Για την Παράδοση της χώρας μου στην τρόικα όλοι αυτοί οι ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ είναι ΣΟΥΖΑ !!! αν βρούνε κανένα Αλλοδαπό η Έλληνα να διαμαρτυρείτε θα τον πλακώνουν στο ξύλο , έτσι θα μπούνε στο κόλπο και τα αριστερά μπλοκ και θα φτιάξουν έναν καλός εμφύλιο.

    ΑΚΟΎΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... Το Ε.Α.Μ και το ΕΛΑΣ πρώτα πολέμησαν της κατοχικές δύναμης και μετά τους έβαλαν και σφάχτηκαν οι νικητές σύμμαχοι μας!!!

    Αυτά μόνο μπορούνε να κάνουν .. είδατε καμιά επίθεση από τα χρυσά αυγά σε τροικανους ; ΕΔΏ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΧ ΚΑΗΜΈΝΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΊΔΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΔΗΓΟΎΝΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΊ , , , ΔΥ-ΣΤΗ-ΧΟΣ .. Διώξετε ρε αγωνιστές της τρεις επιτροπιες που είναι ΣΗΜΕΡΑ στην χώρα μας...EINAI ΣΤΗΝ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ--ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ---ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ ΣΕ ΟΛΑ .....ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΌΒΟ

    ΧΆΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΆΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΟΎΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΆΝΕΙΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΊ ...
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΔΕΞΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΧΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑΑΑΑ KAI ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΕΝΑ ..ΑΔΩΝΙ-ΒΟΡΙΔΗ--ΠΛΕΥΡΗ ΕΥΓΕΕΕΕΕ...ΚΑΙ ΜΕΙΛΑΣ !!!!!!!ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΣΤΗΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ.....ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!ΝΑΓΙΘΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ.....ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν στο ντιμπέϊτ των 2 δεν βάλουν έστω και σε παράθυρο να επεμβαίνει η Χρυσή Αυγή, θα ρίξουμε όλοι Χρυσή Αυγή. Ξεκάθαρα πράγματα. Δεν θα μονοπωλήσουν την Ελλάδα οι κολλητοί των λ/μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.