# #

6 Ιουν 2012

Πλεύρης...«Ελα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω...»!!! Βίντεο


Αγριος καυγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνο Πλεύρη και τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, με τον τελευταίο να αποκαλεί τον πρώτο,..
«ανθρωπάκο» και τον κ. Πλεύρη να προκαλεί τον κ. Κασιδιάρη λέγοντάς του «ελα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω».

Ολα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ...ΛΑΟΣ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Contra channel, είπε πως δεν συμφωνεί με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και κατηγόρησε τον κ. Κασιδιάρη για επιθέσεις εναντίον βουλευτών.

«Εσύ ήσουν που χτύπησες με σιδερογροθιά το γιο μου, τον Γεωργιάδη και τον Ζαφειρόπουλο» είπε ο κ. Πλεύρης χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι είναι μεν εθνικιστής αλλά σε καμία περίπτωση δεν....συμφωνεί με τις πρακτικές των μελών της Χρυσής Αυγής: «Το να χτυπάς έναν φουκαρά Πακιστανό δεν θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης», εξήγησε.

Τα λεγόμενα του κ. Πλεύρη εξόργισαν τον κ.Κασιδιάρη ο οποίος αποκάλεσε τον υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ «ανθρωπάκο». «Ακου να σου πω ανθρωπάκο, αλλά τι να σου πω μάλλον έχεις πρόβλημα με τ'αυτιά σου λόγω ηλικίας...».

Η κατάσταση μετά από λίγο ξέφυγε από κάθε όριο με αποτέλεσμα ο κ. Πλεύρης να πει στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής: «Ελα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω...».






από δω

1 σχόλιο:

  1. ΛΕΥΚΕΜΙΑ είναι ο πο@@@@στης Ο Αδωνης Γεωργιάδης που βγαίνει κάθε ημέρα στα κωλοκαναλα του ΜΕΚΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ που σαν υφυπουργός ναυτιλίας υπεργαψαι στα ποντοπόρα πλοία με ελληνική σημαία να έχουν ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ...

    Και βαρέθηκα να ακούω ότι θα πάρουν οι εφοπλιστές την σημαία τους από τα πλοία τους!!!! ΑΣ ΤΗΝ ΠΆΡΟΥΝ οι κερατάδες ας το μάθει ο ΣΥΡΙΖΑ και όποιο πλοίο δεν έχει ελληνική σημαία αν πιάνει λιμάνι να τους ξεσκίζομαι στο φόρο..58 ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΈΧΟΥΝ, Φ.Π.Α ΔΕΝ ΠΛΕΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΆΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΊ!!! 130 ΜΕΓΆΛΟΙ ΌΜΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΚΈΡΔΗ 59% ΤΟΥ ΤΖΊΡΟΥ , ΌΤΑΝ ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΈΧΟΥΝ ΜΕΣΏ ΟΡΩ 25-30 % ... ΠΑΝΆΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ...ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΔΩΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΊ!!!!! ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ....

    ΓΙΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!!! ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@@@ΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΡΕΡΕΠΝΕΡΗ !!!!!!! ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ .. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΙ...ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ ΤΡΟΥΓΚΑ ..ΧΑΤΖΙΝΗΚΟΛΑΟΥ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ;

    ΑΥΤΆ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.