# #

6 Ιουν 2012

Απάντηση σε δημοσίευμα του BBC (video)




Σε δημοσίευμα τις 24 Απριλίου 2012, το BBC  παρουσίασε τις θέσεις των κυρίων Γεριτσίδου σχετικά με τα εγκλήματα τα οποία κατήγγειλαν στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης: 
εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας  και γενοκτονία των Ελλήνων σε εξέλιξη. 
Αφού ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική, ρώτησε τις κυρίες αν μπορούν να αποδείξουν ότι η κυβέρνηση εσκεμμένα προκάλεσε αυτή την κατάσταση. 
Μα οι καταγελούσες είναι θύματα και  η απόδειξη της πρόθεσης δεν επιβαρύνει αυτές αλλά τον εισαγγελέα. Έπειτα, δεν πρόκειται μόνο για τα μέτρα λιτότητας που η κυβέρνηση επανειλημμένα πήρε παρότι αποδεδειγμένα τα προηγούμενα έφεραν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα  από το επιθυμητό, αλλά για ένα ολόκληρο πακέτο το οποίο περιλαμβάνει ψυχολογική και σωματική βία και πολλά άλλα. 
Τέλος, δεν χρειάζονται καν αποδείξεις αλλά ενδείξεις για να κινηθούν οι διαδικασίες. Τα υπόλοιπα θα αποφανθούν από τους αρμόδιους δικαστές στην δίκη και όχι από συνταγματολόγους, θύματα  και κατηγορουμένους στο  διαδίκτυο. 
Αλλά μια που αναφέρθηκε, και σωστά αναφέρθηκε, και η άποψη κάποιου που ευθύνεται για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σας παρουσιάζω συμπληρωματικά και άλλες δηλώσεις του εν λόγω προσώπου και θα καταλάβετε αν μπορεί ή όχι να αποδειχτεί η πρόθεση. 
Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι η ...
κυρία Παναριτίου και σας προσκαλώ να ακούσετε την ομιλία της Βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Οικονομικών κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο αφού είπε όλα αυτά που θα ακούσετε, υπερψήφισε ..
Δείτε όμως ενδεικτικά και αυτό το κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c.html, δείτε πόσοι έχουν λάβει γνώση μέχρι τώρα και πως σχολιάζουν http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c.html. Αν θέλετε, υπογράψτε και εσείς για να φτάσουμε ενώπιον του δικαστηρίου και να μας φύγει η απορία : αποδεικνύεται η δεν αποδεικνύεται η πρόθεση ;;;;; Μια που ομολογουμένως η κατάσταση είναι τραγική, δεν πρέπει να μάθουμε επιτέλους αν μας αποτελειώνουν εσκεμμένα ή όχι ;;;
Το σχετικό δημοσίευμα του BBC θα το βρείτε εδώ  http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17811153
Χριστίνα Σαλεμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.