26 Μαΐ 2012

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ > Ποιοι σαμποτάρουν την εξόρυξη πετρελαίου & φυσικού αερίου; Τι λένε τα κόμματα??


Τι λένε ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητοι Έλληνες???

Τους άλλους δεν τους ρωτάμε... 
έχουν υπογράψει το ξεπούλημα!!


Άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης απαιτείται για τις σοβαρότατες καταγγελίες που διατύπωσε ο καθηγητής του πανεπιστημίου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος, σύμφωνα με τον οποίο «συμφέροντα» εντός Ελλάδος δεν αφήνουν να προχωρήσει η αξιοποίηση των αποθεμάτων!
Οι καταγγελίες έγιναν μάλιστα και πιο συγκεκριμένες, λέγοντας ότι πρόκειται για εταιρίες που εισάγουν στην Ελλάδα υδρογονάνθρακες! 
Η υπόθεση είναι σοβαρότατη οπότε καλούνται τόσο τα κόμματα που κόπτονται για το καλό του έθνους, αλλά και οι λειτουργοί της Θέμιδας από μόνοι τους να καλέσουν τον ...
καθηγητή να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, διότι εάν οι καταγγελίες αυτές αληθεύουν, προφανώς μιλάμε για εγκληματική συμπεριφορά εναντίον του ελληνικού λαού.
Προφανώς θα περιμένουμε στην ηγεσία του αγώνα να μπει μπροστάρης ο ΣΥΡΙΖΑ, καθότι δεν μπορεί να εκτοξεύονται συνεχώς «απειλές» για την επιβολή φόρων επί δικαίων και αδίκων και από την άλλη πλευρά ειδικοί του χώρου να αναφέρουν τέτοια πράγματα και να μην κουνιέται φύλλο στην Ελλάδα. 
Εάν επαληθευτεί θα πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που θα μας κάνει να ξεχάσουμε γρήγορα τα «κατορθώματα» Τσοχατζόπουλου και λοιπών περιπτώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.