16 Δεκ 2011

ENA NEO E.A.M …!!!
Με αυτή τη φράση σηματοδότησε χτες Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στίς 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο IBERIAL σε κοινή εμφάνιση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ την κίνηση της για την δημιουργία ενός ανοιχτού μετώπου της αριστεράς ενάντια της σημερινής πολιτικής κατάστασης στη χώρα.


 Κάλεσε όλες της δυνάμεις από την ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ- έως ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
 Στην εκδήλωση διάβασε την πολιτική της θέση που παραμένει σταθερή τον τελευταίο χρόνο εμμένοντας στη θέση της για ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ …!!! 


Η κ. Σακοράφα σε ύφος ...
απλό γλαφυρό αλλά με περιεχόμενο έπεισε το ακροατήριο και όχι μόνο για τις ξεκάθαρες θέσεις της αλλά και για την δικαίωση της το τελευταίο χρονικό διάστημα.


 Συγκεκριμένα η κ. ΣΑΚΟΡΑΦΑ κάλεσε σε συσπείρωση τις πολιτικές δυνάμεις , φορείς και πρόσωπα που συμφωνούν σε μια ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ κατεύθυνση.
 Με τον ΣΥΡΙΖΑ εξάγγειλε πολιτική συνεργασία σε κοινοβουλευτικό επίπεδο …!!! 
Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ φανερά ενθουσιασμένος από το κάλεσμα της κ. ΣΑΚΟΡΑΦΑ έδειξε όχι μόνο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της αλλά με συνεργασία να διαμορφώσουν και ένα κοινό πλαίσιο πορείας…
 Σημαντικό για την εκδήλωση ήταν το ότι κανένα ΜΜΕ δεν υπήρχε για κάλυψη ως που την τελευταία στιγμή με άγχος εμφανίστηκε το συνεργείο του MEGA για να καλύψει την εκδήλωση…!!!


http://thoureios.blogspot.com/2011/12/ena-neo-eam.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.