# #

13 Δεκ 2011

Η ώρα των συσσιτίων…και στους στρατιωτικους!!! Πλουσια η Ελλας και οι βουλευτες της...Φτωχοι, παμπτωχοι οι Ελληνες και τα παιδια τους



thumb
Περίπου 13.000 Επαγγελματίες Οπλίτες, υπαξιωματικοί και κα­τώτεροι αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς - σε σύνολο περίπου 40.000 - έχουν δηλώσει ότι θα κάνουν χρήση των «χακί» συσσι­τίων που θέσπισε το ΓΕΕΘΑ για να βοηθηθούν λίγο τα οικονομικά των νεαρών στρατιωτικών.

 Η μεγάλη προσέλευση οδηγεί, μετά την πρώτη δωρεάν πιλοτική εφαρμογή, στον καθορισμό αντιτίμου για το «μεσημεριανό του φαντάρου».
 Έτσι, ...
βάσει των αρχικών εισηγήσεων, οι Επαγγελματίες Οπλίτες, υπαξιωματικοί και κατώτε­ροι αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς θα πληρώνουν 1,93 ευρώ την ημέρα, αν τρώνε μέσα στο στρατόπεδο από το «καζάνι».
Το μέτρο, αν και ασπιρίνη, είναι θετικό, παραδέχονται οι υπα­ξιωματικοί, που υπολογίζουν ότι θα εξοικονομούν τον μήνα περί­που 150-180 ευρώ με συγκρατημένο υπολογισμό.
 Να σημειωθεί ότι ύστερα από σχετικά αιτήματα οι αξιωματικοί θα μπορούν να αγοράζουν από τις λέσχες φαγητό σε πακέτο για την οικογένειά τους, αρκεί να το δηλώσουν από την προηγούμενη..
Οι τιμές δεν είναι φυσικά 1,93 η μερίδα, αλλά περίπου η μισή του μέσου εστιατορίου... Κάτι είναι κι αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.