# #

9 Σεπ 2011

Πλύση εγκεφάλου ίσον μαριχουάνα, όπιο, έκσταση, μαστούρα...

Γιατί εμείς μόνο για να τρώμε σανό είμαστε άξιοι!


Ο Γκέμπελ και η μέθοδό του είναι ζωντανή και εφαρμόζετε στην Ελλαδα!!!!


Οι μεγάλοι δάσκαλοι της δολιοφθοράς της σκέψης του λαού που κατέφθασαν από το Χάρβαρντ  έχουν πετύχει το σκοπό τους‼


Ο αποπροσανατολισμός είναι γεγονός και την πατάμε όλοι! Δώστε στο λαό σκάνδαλα  άσχετα και με μικρή εμβέλεια δώστε τα στα δουλικά ΜΜΕ να έχουν να ασχολούνται να κάνουμε την δουλειά μας άνετα και χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας!

Ποιος ασχολιέται σήμερα με το μπάχαλο των Περιφερειών, με τα Σκόπια, με τον πυρηνικό κίνδυνο που μας απειλεί ο Ερτογάν, με την Θράκη, με την άμυνα της χώρας, με την λειτουργία της δικαιοσύνης, με τις ΜΚΟ και εκκλησία, με τα ονόματα των απατεώνων που έχουν στα χέρια τους  τα κλεμμένα στην Ελβετία και αλλού, με την απαλλαγη όλων των πολιτικών απατεώνων, με τις ευθύνες του Σημίτη, του Καραμανλή, ποιος ασχολιέται με τον . . .
συνταξιούχο που το σύστημα υγείας του κλείνει ραντεβού για να τον δει ο γιατρός σε ένα μήνα και δυο θεός σχορέστον, με τα δράματα των επαγγελματιών που κλείνουν κάθε ημέρα, με τους ανέργους που έχουν φτάσει σε ψυχολογική κατάσταση αυτοκτονίας.

 Με τον αγρότη που έχει να κάνει με όλους τους απατεώνες μεσάζοντες, κατοχική κυβέρνηση,  Ευρωπαίους και έχει και τον θεό να του ρίχνει την χαριστική βολή.

 Με τον οικογενειάρχη που ανήκει στους μη έχοντες αν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά του, και άλλα προβλήματα της καθημερινότητας που διαλύουν την συνοχή του κοινωνικού ιστού‼‼

 Από τα παραπάνω και όχι μόνο θέλουν να μας κάνουν να μην έχουμε ούτε χρόνο ούτε μυαλό να τα κουβεντιάζουμε και το έχουν καταφέρει.

 Έχουμε αστυνομία, δικαιοσύνη, σύστημα υγείας, άμυνα, παιδεία, βουλή, ποιος θα κάτσει τώρα να κουβεντιάσει αν δουλεύουν σωστά;;

 Άλλωστε δεν μας πέφτει ο λόγος έχουμε εκλέξει τους εκλεκτούς μας να τα ρυθμίζουν για μας!

 Γιατί εμείς μόνο για να τρώμε σανό είμαστε άξιοι!

 Έτσι μας θεωρούν η ελίτ και οι μορφωμένοι αμόρφωτοι πολιτικοί μας!


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
arxisintaktis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.